Ayy bana umut oldunuz inşallah öyledir böyle yaşayanları görmek insana çok iyi geliyorMerhaba canım, benim adetime 4 gün varken kan verdim 2.4 çıkmıştı doktor banada gebelik yok dedi. Ama senin hesap benim değerlerimde hep 1.2 çıkardı kan verdiğim tarihten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 190 olmuştu değerim :) inşallah seninde öyledirbebeğin seninledir
Bu arada test sonucu 2.4 çıkmıştı dediğiniz günlerde sizinde adet ağrıları gibi ağrılarınız olmuş muydu benim 5 gün aşırı belim ve kasıklarım bacaklarım ağrıyor adet olucam diyorum ama adette olmuyorum normal de 1 2 gün böyle olur adet olurdum ilk defa bu ağrılar bu kadar uzun sürdü sizde nasıldı ilk günlerMerhaba canım, benim adetime 4 gün varken kan verdim 2.4 çıkmıştı doktor banada gebelik yok dedi. Ama senin hesap benim değerlerimde hep 1.2 çıkardı kan verdiğim tarihten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 190 olmuştu değerim :) inşallah seninde öyledirbebeğin seninledir
Evet adet belirtilerim vardı hele ki belim sanki ortadan ikiye ayrılıyo gibiydi :) bilmyrm içimden bi ses siz hamilesiniz diyooooBu arada test sonucu 2.4 çıkmıştı dediğiniz günlerde sizinde adet ağrıları gibi ağrılarınız olmuş muydu benim 5 gün aşırı belim ve kasıklarım bacaklarım ağrıyor adet olucam diyorum ama adette olmuyorum normal de 1 2 gün böyle olur adet olurdum ilk defa bu ağrılar bu kadar uzun sürdü sizde nasıldı ilk günler
Son adet tarihinizden baya geçmiş 11 Marttaki sonuçta biraz da olsa yükselme olurdu diye düşünüyorumKızlar son adet tarihim 31 ocak 11 martta beta hcg 0.20 geldi hala adet olmadım yükselme ihtimali var mıdır? Geç döllenme muhabbetini biliyorum ama bu kadar sürede çıkmaz mıydı? Bunun da bir sınırı var mı?
Tarlusal kullanmaya başladım negatif çıkınca ama içim içimi yiyor ya varsa çıkmıyorsa diye. Teşekkür ederimSon adet tarihinizden baya geçmiş 11 Marttaki sonuçta biraz da olsa yükselme olurdu diye düşünüyorum
Yaaa çok tatlısın inşallahEvet adet belirtilerim vardı hele ki belim sanki ortadan ikiye ayrılıyo gibiydi :) bilmyrm içimden bi ses siz hamilesiniz diyoooobelirtilerimiz ne bileyim hcg değerlerindeki hikayeler birbirine benziyor :) ayyy inşallah hamilesindir ya
Malesef değerim 1.01 e düşmüş hamile değilim adet olucam ondan oluyor demek ki kısmet değilmişYaaa çok tatlısın inşallahama korkuyorum ya çıkmayacak diye bende adet belirtilerini yaşıyorum ama sende yaşıyormuşsun içime bir gram su serptin inşallah bende hamileyimdir ikimizde mutlu oluruz
Malesef değeriniz çok düşük bu kadar adet gecikmesine değeriniz 0.larda devam ediyor o yüzden olursa zaten çıkıyor.Tarlusal kullanmaya başladım negatif çıkınca ama içim içimi yiyor ya varsa çıkmıyorsa diye. Teşekkür ederim
Hadi yaMalesef değerim 1.01 e düşmüş hamile değilim adet olucam ondan oluyor demek ki kısmet değilmiş
Amin inşallahHadi yaneyse demekki henüz gelmek istemedi diyelim moral bozmak yok çalışmalara devam hayırlısıyla vardır bi vakti Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?