BETA HCG 1.81

ZEY5442

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
11
1
1
29
Merhaba kızlar ben polikistik over hastasıyım ama çok düşük düzeylerde regl'im en fazla 3-4 gün gecikir.Bu ay çok denememiz oldu ve adet olacağım gün değerim 1.81 çıktı doktor hamilelik değeri değil son adet tarihinizden üstüne 35 günü geçerse bir daha kan tahlili verirsiniz daha 28 gün olmuş dedi.Ama benim değerlerim hep 0.1 0.2 0.6 gibi seyrederdi.Fotoğraf ekliyorum değerim gözüküyor benim gibi olup değerleri sonradan yükselen var mı?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2025-03-12 at 12.58.25.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba canım, benim adetime 4 gün varken kan verdim 2.4 çıkmıştı doktor banada gebelik yok dedi. Ama senin hesap benim değerlerimde hep 1.2 çıkardı kan verdiğim tarihten 3 gün sonra erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 190 olmuştu değerim :) inşallah seninde öyledir bebeğin seninledir

Ayy bana umut oldunuz inşallah öyledir böyle yaşayanları görmek insana çok iyi geliyor

Bu arada test sonucu 2.4 çıkmıştı dediğiniz günlerde sizinde adet ağrıları gibi ağrılarınız olmuş muydu benim 5 gün aşırı belim ve kasıklarım bacaklarım ağrıyor adet olucam diyorum ama adette olmuyorum normal de 1 2 gün böyle olur adet olurdum ilk defa bu ağrılar bu kadar uzun sürdü sizde nasıldı ilk günler

Evet adet belirtilerim vardı hele ki belim sanki ortadan ikiye ayrılıyo gibiydi :) bilmyrm içimden bi ses siz hamilesiniz diyoooo belirtilerimiz ne bileyim hcg değerlerindeki hikayeler birbirine benziyor :) ayyy inşallah hamilesindir ya

Kızlar son adet tarihim 31 ocak 11 martta beta hcg 0.20 geldi hala adet olmadım yükselme ihtimali var mıdır? Geç döllenme muhabbetini biliyorum ama bu kadar sürede çıkmaz mıydı? Bunun da bir sınırı var mı?

Son adet tarihinizden baya geçmiş 11 Marttaki sonuçta biraz da olsa yükselme olurdu diye düşünüyorum

Yaaa çok tatlısın inşallah ama korkuyorum ya çıkmayacak diye bende adet belirtilerini yaşıyorum ama sende yaşıyormuşsun içime bir gram su serptin inşallah bende hamileyimdir ikimizde mutlu oluruz

Yaaa çok tatlısın inşallah ama korkuyorum ya çıkmayacak diye bende adet belirtilerini yaşıyorum ama sende yaşıyormuşsun içime bir gram su serptin inşallah bende hamileyimdir ikimizde mutlu oluruz
Malesef değerim 1.01 e düşmüş hamile değilim adet olucam ondan oluyor demek ki kısmet değilmiş

Tarlusal kullanmaya başladım negatif çıkınca ama içim içimi yiyor ya varsa çıkmıyorsa diye. Teşekkür ederim
Malesef değeriniz çok düşük bu kadar adet gecikmesine değeriniz 0.larda devam ediyor o yüzden olursa zaten çıkıyor.

Malesef değerim 1.01 e düşmüş hamile değilim adet olucam ondan oluyor demek ki kısmet değilmiş
Hadi ya neyse demekki henüz gelmek istemedi diyelim moral bozmak yok çalışmalara devam hayırlısıyla vardır bi vakti Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Hadi ya neyse demekki henüz gelmek istemedi diyelim moral bozmak yok çalışmalara devam hayırlısıyla vardır bi vakti Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allahım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ben aldııımmm çok şükür 10 buçuk aylık şu an teyzesi ellerinden öper fırfır bi oğlum oldu :)) hatta ve hatta 34+4 haftalık doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…