- 4 Kasım 2017
- 31
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sensizim22
Benim 1 şubatta beta hgc kan testi yaptırdım 1.26 çıktı normalde 10 da adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olabilirmiyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O tarihten sonra döllenme olmuş olabilir. Tekrar kan testi yaptırınBenim 1 şubatta beta hgc kan testi yaptırdım 1.26 çıktı normalde 10 da adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olabilirmiyim acaba
Dün idrar da yaptım tek çizgi çıktıO tarihten sonra döllenme olmuş olabilir. Tekrar kan testi yaptırın
Aslında muhtemelen çıkardı. Döllenmenin üzerinden 7 gün geçmesi yeterli pozitif sonuç için. Öte yandan en net sonuç her zaman kanda alınırDün idrar da yaptım tek çizgi çıktı
Bugün kan verdim yarın öğrenince haber veririm bakalım hayırlısı artık hakkimizdageç döllenme olduğu zaman hamilelik testinde çıkmıyor kan testi kesin sonucu verir
Aksehirdeyim ama sağlık ocağına verdiğim için ertesi gün çıkıyorhangi şehirdesiniz neden geç çıkıyor tahlil sonuçları
ben aksaraydayım 1,5 saat sonra çıkıyor hemen
hakkınızda hayırlısı olsun
Aksehirdeyim ama sağlık ocağına verdiğim için ertesi gün çıkıyor
neresinden koyanın canimBir Konyalı buldum :)
Her gün mü gittin yoksaa bilmiyorum valla ya meraktan çatlıyorum bugunude satarsam 12gün oldu benimde hiç adet olcak gibi bi belirti yok hamileliği karı sadelik hafif mide bulantım var oda büyük bir ihtimalle piskolejikBenim 12 gün sonra çıktı valla 3 5 gün değil sağlık ocağından kovulacaktım
aaa benimde amcam akşehirde çok geldik oraya hıdırlığa yakın oturuyolar bizim burda kadın ve çocuk devlet hastanesi var 1,5 saatte çıkıyor özel hastanelerde aynı şekilde sadece 10 lira para alıyolarAksehirdeyim ama sağlık ocağına verdiğim için ertesi gün çıkıyor
Merkezneresinden koyanın canim
Bugün kan verdim yarın öğrenince haber veririm bakalım hayırlısı artık hakkimizda