How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Beta hcg 1.26

Sensizim22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
31
7
1
27
Benim 1 şubatta beta hgc kan testi yaptırdım 1.26 çıktı normalde 10 da adet olmam gerekiyordu olmadım hamile olabilirmiyim acaba

hangi şehirdesiniz neden geç çıkıyor tahlil sonuçları
ben aksaraydayım 1,5 saat sonra çıkıyor hemen
hakkınızda hayırlısı olsun

Benim 12 gün sonra çıktı valla 3 5 gün değil sağlık ocağından kovulacaktım :anneadayı::halay:
Her gün mü gittin yoksaa bilmiyorum valla ya meraktan çatlıyorum bugunude satarsam 12gün oldu benimde hiç adet olcak gibi bi belirti yok hamileliği karı sadelik hafif mide bulantım var oda büyük bir ihtimalle piskolejik

Aksehirdeyim ama sağlık ocağına verdiğim için ertesi gün çıkıyor
aaa benimde amcam akşehirde çok geldik oraya hıdırlığa yakın oturuyolar :halay:bizim burda kadın ve çocuk devlet hastanesi var 1,5 saatte çıkıyor özel hastanelerde aynı şekilde sadece 10 lira para alıyolar :rolleyes:

canım benim adetten sonraki 7. gün 0,94 çıkmıştı, sonrasında 3000 lere kadar çıktı ama maalesef dış gebelikmiş, kaybettim, geç döllenme olabiliyormuş, inşallah seninki sağlıklı bir hamileliktir. dualarım seninle

kızlar selam,

nolur bana yardımcı olun. Benim bugün reglimin 36. günü normalde 30-32 gün arası regl oluyorum. ama bu ay geç yumurtladım ovulasyon testinde 24. gün pozitifi yakaladım. pazar günü gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. bugün 36. günüm hala tık yok butün sanki hep regl olmuşum gibi geldi lavaboya gittim ama hiç bişey yok bir de az da olsa akıntım vardı bugün. normalde adet döneminde kuru gün olmuyor mu ? hamile olabilir miyim geç döllenme olabilir mi ?

vücudunda değişiklik var mı gögüslerde şişme ve hassasiyet, idrarda koyuluk ,kasık ve bel ağrısı ,burunda keskinlik

Back