Enfeksiyon olup olmadığına baktırdın mı?Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben adetten hemen sonra ilişki yaşadım adetten 4 gün sonra da kan geldi mesanede yanma regl ağrısı gibi bi ağrı kasıklarda hafif ağrı batma gibi şeyler oldu bende kan testi yaptım betam 1.20 çıktı böyle olupta sonradan yükselen varmı lütfen bi yardımcı olurmusunuz test yapıyorum negatif çıkıyo ka testinin üzerinden 2 hafta geçti
İnşAllah canım yarın bende bu yanmamdan dolayı kadın doğuma görüncem betamada bakarlar dimi bakarlarsa haber ederimBende bugün Beta HCG baktırdım 1.96, anlamadım inşallah yükselir
Adetinize ne kadar varken baktırdınızBende bugün Beta HCG baktırdım 1.96, anlamadım inşallah yükselir
4 günAdetinize ne kadar varken baktırdınız
İnşAllah canım teşekkür ederimSen söylersin doktora böyle böyle oldu diye bakarlar umarım, inşallah hamilesindir canımmm
İnşAllah canım
Tabiki yazarımSonucunu merak ediyorum öğrendikten sonra yazarsan sevinirim
Sizin kaç gün vardı, şey için soruyorum nette okudum da, adete iki gün kala bazı kadınlarda yükseliyor, o yüzden ben biraz kendimden umutsuzum açıkçasıAdetinize ne kadar varken baktırdınız
ben test yapmadan direk kan gelince bide yanma olunca enfeksiyondan şüphelendim aile hekimliğine gittim herşeyime baktırdım enfeksiyon yok beta 1.20 çıktı adetten 4 gün sonraAdete kaç gün kala test yaptınız yani, tam anlayamadım da
Hm, anladım adetten 4 gün sonra pozitif olması biraz zor, adetiniz nasıldı, her zaman ki gibi miAdetim bittikten 4 gün sonra kan verdim evde test falan yapmadım demek istedim
evet her zaman ki gibiydi karnımda da regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarda hafif ağrı bide sık idrara çıkma idrar yaparken yanma 2 gün önce acile gittim sıkıntılarımı anlattım idrar tahlili yapmamı söyledi sonuçlarda da beta hcg yoktu normalde olur mu çıkar mıydı olsa betaHm, anladım adetten 4 gün sonra pozitif olması biraz zor, adetiniz nasıldı, her zaman ki gibi mi
Ne rahatsızlığı, olur mu öyle şey bende buralarda takılıyordum zatenİlk deneyimim daha 8 aylık evliyim bilmiyorum k.b sizide gece gece rahatsız ediyorum ama hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?