- 13 Kasım 2013
- 923
- 78
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz adet geçtikten sonra mı öğrendiniz bu arada sağlıkla alın kucağınızaHenüz çok erken ama bildiğim kadarı ile 0.5 negatif.. bir kaç gün sonra tekrar kan verin yükselme varmı diye bakın..
Teşekkür ederim canım benimki tüp bebek transferin 5. Günü idrarda silik çizgi ile öğrendim inşallah sizinki de pozitiftir..Siz adet geçtikten sonra mı öğrendiniz bu arada sağlıkla alın kucağınıza
Ben daha once 1.40-1.80 oldum direk negatif dediler yükselmedi de sonrasındaVar mı ya değeri yükselen yada böyle bişey yaşayan![]()
Sanmıyorum ınsallah yukselır ama kan yerıne ıdrarla bakarsın benımkı de 1.40 cıktı ama yukselmedı bende cok heyecanlanmıstım:/Kızlar merhaba 17 temmuzda regl oldum 27 temmuzda ve 5 temmuzda cinsel ilişki yaşadık korumasız 1 haftadır geçmeyen kasık ağrısı ve göğüslerimde kararma falan var bugün kan testi verdim 1.20 çıktı bu değer yükselir mi? Çok mu erken test için?
Hayırlı zamanda versin Rabbim inşallah isteyen herkeseSanmıyorum ınsallah yukselır ama kan yerıne ıdrarla bakarsın benımkı de 1.40 cıktı ama yukselmedı bende cok heyecanlanmıstım:/
Aminnn inşallah canımmHayırlı zamanda versin Rabbim inşallah isteyen herkese![]()
Erken gebelik testleri beni çok yanılttı bilgin olsunValla benimde son adet tarihim 8 mayıs. 16 haziran adet günümdü olmadım 22 haziranda kan verdim 1.20 cıktı Ağustos oldu hala adet olmadım bugün erken gebelik yaptım silik çizgi yarın kan vericem üstüne görmüş olabilirsin ama hasta olmuşsun zannetmiyorum
Yada kan yaptırdın mıValla benimde son adet tarihim 8 mayıs. 16 haziran adet günümdü olmadım 22 haziranda kan verdim 1.20 cıktı Ağustos oldu hala adet olmadım bugün erken gebelik yaptım silik çizgi yarın kan vericem üstüne görmüş olabilirsin ama hasta olmuşsun zannetmiyorum
Henüz kan vermedim yarın sabah sağlık ocağında vericemYada kan yaptırdın mı
Bişey göremedim ben ama en iyisi kan testi baya geçmiş senin çünkü eğer hamile değilsende baktır çok gecikmişsin
Evet adetimin geçmesini bekliyim en sağlıklısıÇok erken maalesef cnm
Canım adet oldun muEvet adetimin geçmesini bekliyim en sağlıklısı
Evet canm oldumCanım adet oldun mu