• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 1.12 çıktı hamilemiyim acaba

Damla A

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
6
0
6
33
Merhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-18-16-20-54-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    Screenshot_2022-07-18-16-20-54-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 300
Merhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır
9 temmuz da regl bittiyse henüz yumurtlamış olmalısınız, 5 altı değer negatif sayılıyor, her ihtimale karşılık doktorunuzu dinleyin 2 gün sonra testi tekrarlayın, hakkınızda hayırlısı olsun

Adetiniz biteli daha 10 gün olmuş beta zaten negatif bulantılar beta artınca başlar eğer korunmasız ilişki ılduysa diğer adetin gecikmesini bekleyin

Merhaba tekrar adetim 2 gün gecikti bugün 3. Günü 2 gün sonra tekrar kan vericem sizce hamile miyimdir ?

Merhaba tekrar adetim 2 gün gecikti bugün 3. Günü 2 gün sonra tekrar kan vericem sizce hamile miyimdir ?
Yani bilemeyiz ki canım mevsimsel olabilir. Geç yumurtlamış olabilirsin adet geciktirir oda. En iyisi bi kontrole git doktora hem kan testi ver hem muayene ol ciddi bişey olduğunu sanmıyorum hamilelikte olabilir geç yumurtlamada

Merhabalar durum nedir gebelik var mı

Şimdi doktora gitsem belli olur mu ki ? İlişkiden 14 gün geçti ve adetimin gecikmesinin 3.günündeyim. Biraz daha beklemeli miyim ?

Şimdi doktora gitsem belli olur mu ki ? İlişkiden 14 gün geçti ve adetimin gecikmesinin 3.günündeyim. Biraz daha beklemeli miyim ?
Kan testinde çıkabilir. Gidin doktora durumu değerlendirsin. Ilişki üzerinden en erken 10 12 gun sonra kan testinde çıkar diyorlar. Adetiniz de gecikmiş

Kan testinde çıkabilir. Gidin doktora durumu değerlendirsin. Ilişki üzerinden en erken 10 12 gun sonra kan testinde çıkar diyorlar. Adetiniz de gecikmiş
Beklemek çok sıkıcı ve zor gerçekten. Sabırsız olduğumu anladım. 11.günde kan testi vermiştim 3.2 çıkmıştı doktor var da diyemem yok da diyemem adet gecikmesinden sonra tekrar test yaptır demişti bugün adet gecikmesinde 3. günüm inşallah her şey yolundadır eğer hamileysem ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım 😊 Sağlık ocaklarında direk test yapıyorlar mı ?

Kizlar bende adete 1 gün kala kan testi verdim saglik ocağında 1.20 negatif çıktı adet bugün 3 gün oldu gecikmeli hergun idrar testi yapıyorum kaset testlerde tek çizgi cikiyor hamilemiyim acaba ya

Beklemek çok sıkıcı ve zor gerçekten. Sabırsız olduğumu anladım. 11.günde kan testi vermiştim 3.2 çıkmıştı doktor var da diyemem yok da diyemem adet gecikmesinden sonra tekrar test yaptır demişti bugün adet gecikmesinde 3. günüm inşallah her şey yolundadır eğer hamileysem ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım 😊 Sağlık ocaklarında direk test yapıyorlar mı ?
Yapıyorlar diye biliyorum sabah direkt testinizi verin

Maalesef dış gebelik geçiriyorum kürtaj oldum ve mezostrat iğnesi yaptılar düşmesini bekliyorum peki ne zaman hamile kalmalıyım doktor 2 ay dedi ama daha erken olanlar da var

Maalesef dış gebelik geçiriyorum kürtaj oldum ve mezostrat iğnesi yaptılar düşmesini bekliyorum peki ne zaman hamile kalmalıyım doktor 2 ay dedi ama daha erken olanlar da var
Geçmiş olsun bende yaşamıştım en az 3 ay bazı doktorlar 6 ay korunma veriyorlar
İğnenin etkisi anca geçiyor

Back
X