Merhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG 1.12 çıktı hamilemiyim acaba
- Konu Sahibi Damla A
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- 88
9 temmuz da regl bittiyse henüz yumurtlamış olmalısınız, 5 altı değer negatif sayılıyor, her ihtimale karşılık doktorunuzu dinleyin 2 gün sonra testi tekrarlayın, hakkınızda hayırlısı olsunMerhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır
Teşekkür ederim9 temmuz da regl bittiyse henüz yumurtlamış olmalısınız, 5 altı değer negatif sayılıyor, her ihtimale karşılık doktorunuzu dinleyin 2 gün sonra testi tekrarlayın, hakkınızda hayırlısı olsun
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Adetiniz biteli daha 10 gün olmuş beta zaten negatif bulantılar beta artınca başlar eğer korunmasız ilişki ılduysa diğer adetin gecikmesini bekleyinMerhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
5 altı negatif maalesefBenim de adetime 1 gün kala kan testi verdim 3.2 çıktı hamile miyimdir ?
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Gecikme olursa tekrar kan ver canımBenim de adetime 1 gün kala kan testi verdim 3.2 çıktı hamile miyimdir ?
Teşekkür ederimGecikme olursa tekrar kan ver canım
- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
- 63
Yani bilemeyiz ki canım mevsimsel olabilir. Geç yumurtlamış olabilirsin adet geciktirir oda. En iyisi bi kontrole git doktora hem kan testi ver hem muayene ol ciddi bişey olduğunu sanmıyorum hamilelikte olabilir geç yumurtlamadaMerhaba tekrar adetim 2 gün gecikti bugün 3. Günü 2 gün sonra tekrar kan vericem sizce hamile miyimdir ?
Merhabalar durum nedir gebelik var mıMerhaba kulağım ağrıdığı için acile gittim orta kulak iltihabı olduğunu söyledi doktor ama midemde çok bulandigi için şüphelendim tahlil istedim beta HCG 1.12 çıktı doktor ilaç vermedi hamile olabilirsin dedi 3 gün sonra tekrardan tahlil yapmam gerektiğini söyledi temmuz 4 de regl başlangıcı 9 temmuz bitiş tarihim acaba gebelik varmıdır
- 4 Haziran 2020
- 479
- 1
- 427
- 53
Kan testinde çıkabilir. Gidin doktora durumu değerlendirsin. Ilişki üzerinden en erken 10 12 gun sonra kan testinde çıkar diyorlar. Adetiniz de gecikmişŞimdi doktora gitsem belli olur mu ki ? İlişkiden 14 gün geçti ve adetimin gecikmesinin 3.günündeyim. Biraz daha beklemeli miyim ?
Beklemek çok sıkıcı ve zor gerçekten. Sabırsız olduğumu anladım. 11.günde kan testi vermiştim 3.2 çıkmıştı doktor var da diyemem yok da diyemem adet gecikmesinden sonra tekrar test yaptır demişti bugün adet gecikmesinde 3. günüm inşallah her şey yolundadır eğer hamileysem ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım Sağlık ocaklarında direk test yapıyorlar mı ?Kan testinde çıkabilir. Gidin doktora durumu değerlendirsin. Ilişki üzerinden en erken 10 12 gun sonra kan testinde çıkar diyorlar. Adetiniz de gecikmiş
- 15 Şubat 2020
- 146
- 75
- 48
- 35
- 4 Haziran 2020
- 479
- 1
- 427
- 53
Yapıyorlar diye biliyorum sabah direkt testinizi verinBeklemek çok sıkıcı ve zor gerçekten. Sabırsız olduğumu anladım. 11.günde kan testi vermiştim 3.2 çıkmıştı doktor var da diyemem yok da diyemem adet gecikmesinden sonra tekrar test yaptır demişti bugün adet gecikmesinde 3. günüm inşallah her şey yolundadır eğer hamileysem ilk gebeliğim olacak çok heyecanlıyım Sağlık ocaklarında direk test yapıyorlar mı ?
- 17 Temmuz 2021
- 6.842
- 22.273
- 298
Geçmiş olsun bende yaşamıştım en az 3 ay bazı doktorlar 6 ay korunma veriyorlarMaalesef dış gebelik geçiriyorum kürtaj oldum ve mezostrat iğnesi yaptılar düşmesini bekliyorum peki ne zaman hamile kalmalıyım doktor 2 ay dedi ama daha erken olanlar da var
İğnenin etkisi anca geçiyor
Siz kaç ayda hamile kaldınız ?Geçmiş olsun bende yaşamıştım en az 3 ay bazı doktorlar 6 ay korunma veriyorlar
İğnenin etkisi anca geçiyor