• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG 0.39 cikti ama adetim 3 gun geciyor bu durumu yasayip hamile olan varmi ?

koskagul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
7
1
1
33
Merhaba arkadaşlar vücudum da son 1 Hafta dır aşırı yorgunluk mutsuzluk ve uyku hali bulunmakta idi bir arkadaşım hamile olabilceğimi soyledi bende sabredemedim idrar testi yaptim ve negatif cikti sonra aradan 2 gun gecti ve adetim olmadim bu kez kan testi yaptim saglik ocaginda sonuc 0.39 cikti daha once test yaptim da 0.01 cikardi doktor yine negatif dedi ve ben hala adet olmadim demir depomda boşalma varmış ve D vitaminim eksikmiş acaba bu durumlardan mi diye düşünüyorum fakat benim hiç adetim gecikmezdi 9 aylik evliyim ve hep demir eksikliğim var di bu durumu yasayan var mi yaşayıp da hamile çıkan var mi lütfen yardımcı olun.

Maalesef hamile değilsiniz,, stresten havalardan gecikme yaşıyor olabilirsiniz.

Adetiniz geçti ise değerin yükseleceğini pek sanmam.

Canım ben yumurtlamanin 8.ci günü kan verdim negatif cikmisti.. idrar teslerim cok silik cikiyordu yumurtlamanin 10.cu günü tekrardan kan verdim yine negatif cikmisti sonra silik olan testlerimden sonra aniden testim koyulasmaya basladi yumurtlamanin 12.ci.gunu tekrardan kan verdim 3.cü kan verisimde pozitif cikti

Gec döllenmede olmus olabilir.. stresten kaynakli gecikmede olmuş olabilor biraz faga bekle olmazsan tekrarlarsin kan testini

Canım ben yumurtlamanin 8.ci günü kan verdim negatif cikmisti.. idrar teslerim cok silik cikiyordu yumurtlamanin 10.cu günü tekrardan kan verdim yine negatif cikmisti sonra silik olan testlerimden sonra aniden testim koyulasmaya basladi yumurtlamanin 12.ci.gunu tekrardan kan verdim 3.cü kan verisimde pozitif cikti
Yumurtlama günüme nasıl bakicam ki bilmiyorum da sadece yarın yeniden test vericem umarım var yada yok bi netlik olur çünkü belirsizlik yordu beni

Gec döllenmede olmus olabilir.. stresten kaynakli gecikmede olmuş olabilor biraz faga bekle olmazsan tekrarlarsin kan testini
Yarın kan tekrar vericem çünkü sağlık ocağın daki doktor geç döllenme de olabilir dedi bugün bir yakınım olan ebeye sordum oda bana aynı şeyi dedi test yaptır eğer rakam ikiye katlanmış ise var dedi beni bu belirsizlik yordu napcam bilmiyorum

Back