• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg 0.340 çıktı başına gelen var mı

vsnlturta

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2022
6
3
1
29
08.08.2022 de erken gebelik testi yaptım negatif çıktı regl 2 gün gecikmişti gidip kan testi verdi beta 0.100 çıktı bugün regli gecikmesinin 5. Günü dün gece tekrar erken gebelik testi yaptım çizginin biri net biri varla yok arası çıktı sabah uyandığımda silik olan çizgi belirginleşmişti öğleden sonra kan verdim şuan beta 0.340 çıkmış hamilemiyim başına böyle birşey gelen var mı

reglinizin gecikmesiyle hamileliginiz idrar testinde cikmasa da, kan testinde illa ki cikardi. silik cizginin bile ilk 5 dakikada cikmasi onemli. iciniz rahat edecekse yarin tekrar idrar testi yapin. hamile degilsiniz diye dusunuyorum ben.

olabilir tabii, kan tahlilinden ziyade idrarla devam edin derim. cunku surekli kan vermenin stresi insani cok yoruyor. acisi da cabasi.

Evet stres oluyorum haklısınız. Bir kaç gün daha bekleyip tekrar idrar testi yapacağım eğer regli olmazsam. Adet söktürücü vs de kullanmak istemiyorum emin olmadan

Geç döllenme olabilir bence. 5 gün gecikme olmuş hem. Geç döllenmeyse büyük ihtimalle bikaç güne belli olur kan tahlilinde☺️ Allah gönlüne versin canım 🤲

Geç döllenme olabilir bence. 5 gün gecikme olmuş hem. Geç döllenmeyse büyük ihtimalle bikaç güne belli olur kan tahlilinde☺️ Allah gönlüne versin canım 🤲
Bende öyle düşünmüştüm doktor da şüpheli bekleyelim dedi ama 12. gün hastalandım :( ilk defa bu kadar geçikmişti

Back