Beta hcg <0,2 çıktı ama reglim gecikti halen olmadım

gulisahra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
3
0
1
23
Arkadaşlar merhaba
normalde adet düzensizliğim olmaz
İdrar testimde bir kez pozitif diğerleri negatif sonuç verdi adetim 3 gün gecikti bu gün üşütme sebebiyle gittim ama gebelik şüphesi olduğu için kan testi yaptırdım ama negatif çıktı yani <0,2 bu durumu yaşayıp regl olan ya da hamile olan varmı belirtiler mide bulantısı ara ara kaşık ağrısı şişkinlik normal akıntı
ayrıca ilk planlanarak yapılan bir ilişki bu yüzden gecikme olabilir mi folik asit kullanıyorum 3 haftadır

Merhaba. Son ilişkiniz kaç gün önceydi? Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?

Yumurtlama tarihinizden bu yana 15 gün geçmiş, eğer o tarihte tutmuşsa şu ana dek yansıması gerekir. Ancak bazı kadınlar bir ay içinde iki kez yumurtlayabiliyor, bazen geç döllenme de olabiliyor. Siz diğer günler yükselme görmediyseniz negatif olma ihtimali yüksek ancak emin değilseniz adet gecikmesi sürecinde teste devam edin bence. Adetiniz birkaç gün daha gecikirse ve hala idrarda negatif çıkmaya devam ederse, kadın doğum uzmanına görünmeniz iyi olabilir.

şubat 24 yumurtlama en yüksek dönem öncesi ve sonrası regl olmamı beklediğim tarihe kadar 2 günde bir ilişki yaşadık
bilgi için çok teşekkür ederim 3 yıllık evliyiz daha geçen ay planladık ve tüm kontrolleri yaptırarak bu döneme girmek istedik o yüzden folik asit başladık tahlillerim temiz çıktı ve ilk kez boşalma yaşadık ilk ayda mı tutması gerekiyor ya da bu da adeti geciktirir mi düzensizliğim hiç olmazdı ilkten stres kaynaklı düşündüm bu yüzden beklemedeydim üşüttüğüm için doktor sonuç görmesine rağmen yine de ilaç kullanmamamı söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…