Bende hala tik yokDun gece once kahve rengi akintim oldu sonrada adet oldum cok uzuldumm
Neden boyle oldu acaba ?Bende hala tik yok
Bilmiyorum ilaci yutmadim hala da olmadim sadece sol kasigim kasiliyo arada göğüs lerimdede sizlama var bilmiyorum randevu aldim cuma hastaneye gidicem.Neden boyle oldu acaba ?
cnm sen adet oldun mu merak ettim ?Canm o sekilde hamile kalan insan cok varms korunma yontemi degilmis rrgn dsrya brakmasi cnku ondn once gelen sıvınn icinde sperm varms
Bana diyosan ben olmadimcnm sen adet oldun mu merak ettim ?
Oldum canm ben ya 4. Gun oldum malasef sizde durumlae ne?cnm sen adet oldun mu merak ettim ?
bende oldum 5 gün oldum bende ama 2 gün sürdü neden böyle oldu acaba ?Oldum canm ben ya 4. Gun oldum malasef sizde durumlae ne?
bi ikimide oldukBana diyosan ben olmadim
Ben hala olmadim dun gene evde test yaptim negatifbi ikimide olduk
Daha once kac gun suruyordu yogunlgu ne kadar dıbende oldum 5 gün oldum bende ama 2 gün sürdü neden böyle oldu acaba ?
4 gün falan ve az geliyordu bu sefer parça parça geldi ve aşırı yoğun 1.5 gün 2 gün bile değilDaha once kac gun suruyordu yogunlgu ne kadar dı
Dusuk mu yaptn acaba canm ya?4 gün falan ve az geliyordu bu sefer parça parça geldi ve aşırı yoğun 1.5 gün 2 gün bile değil
inan bilmiyorum ve aşırı sancılı geçti 2 gün şuan kanamam yokDusuk mu yaptn acaba canm ya?
Canm bence dr gitsene sen ya bir baksnlar cnminan bilmiyorum ve aşırı sancılı geçti 2 gün şuan kanamam yok
bitti gitti neyine bakacaklar ki beklicem bu ayda böyle olursa o zaman gidecemCanm bence dr gitsene sen ya bir baksnlar cnm
hamileyimmmmmmCanm bence dr gitsene sen ya bir baksnlar cnm
Kz ne zaman kaldn hamilr kac haflk ne zmn ogrendin hem soluyrsn kuzu:))hamileyimmmmmm
gecen hafta öğrendim daha çok küçük 3 haftalık ayy şaka gibi geliyor halaKz ne zaman kaldn hamilr kac haflk ne zmn ogrendin hem soluyrsn kuzu:))
gecen hafta öğrendim daha çok küçük 3 haftalık ayy şaka gibi geliyor halaKz ne zaman kaldn hamilr kac haflk ne zmn ogrendin hem soluyrsn kuzu:))
çok teşekkür ederimmmVaaaaaaoıııııvvcvv bu harika bir haber yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?