• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 0.100

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Kızlar herkese selam. Bir önceki konumdan biliyorsunuzdur gebelikten korkup suphelendigimi. Erkek arkadasimla yakinlasma yasamistim. Yakinlasma uzerinden 15 gun sonra doktora gittim kan testi istedim. Sonucum ise 0.100. 15 gün sonrasi testin kesin olacagi soylendi fakat sonucum e nabiz sisteminde normal dışı sonuclar kisminda görünüyor. Bunun sebebini anlamadim. Acaba negatif olduğu için mi orada? Yoksa sistemsel bir hata mi var endiselendim açıkçası. Bilgisi olan var mi?

Hamile olmayan degerler arasinda oldugunu düşünüyorum cunku 5 in altinda gebelik yok demektir

Kızlar herkese selam. Bir önceki konumdan biliyorsunuzdur gebelikten korkup suphelendigimi. Erkek arkadasimla yakinlasma yasamistim. Yakinlasma uzerinden 15 gun sonra doktora gittim kan testi istedim. Sonucum ise 0.100. 15 gün sonrasi testin kesin olacagi soylendi fakat sonucum e nabiz sisteminde normal dışı sonuclar kisminda görünüyor. Bunun sebebini anlamadim. Acaba negatif olduğu için mi orada? Yoksa sistemsel bir hata mi var endiselendim açıkçası. Bilgisi olan var mi?
Bir sorum daha olacak kızlar. Ultrasondan bakıldığında doktor rahmimin ters olduğunu soyledi. Bu bir problem mi dedim tibbi bir terim kullandi olagan bir durum dedi tam anlamadim. Bir önceki gittiğim doktora da sormuştum rahmim ters mi diye. Hayir suanda ters durmuyor demisti. Bu rahim tersligi ara ara degisen birsey mi?

Teşekkür ederim. Aslında ben de negatif olduğunu düşünüyorum fakat nabiz sisteminde neden o sekildeydi aklim hala orada kaldı. Keşke bakmasaydim 🤦🏼‍♀️
Hic kafaniza takmayin bence isterseniz doktora danışabilirsiniz ama bnce endiselenecek birsey yok gbi geldi

Kizlar :(

Back