Beta hcg 0.100

Minikmucizem9494

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2019
490
652
30
Merhabalar isimsiz ... şu zamana kadar 0.5 çıkıyordu beta hcg Hamilelik yok . Adetime 4/5 gün varken beta hcg 0.100 çıktı geç döllenme olabilirmi henüz adet olmadım ?

Mrb kızlar. Bugün benim aşılamanın 11. Günü ve bugun kan verdim beta 1.06 negatif cıktı. Reglime 3-4 gün var. Sizce yükseliş olur mu

Merhaba herkese... yaklasik 1 yildir cocuk planimiz var... her ay bi hevesle beta hcgye baktiriyorum... sonuc hep <0.100 çıkıyo... bu ay yumurtlamami da testlerle takip ettim ve çatlama gununu net biliyorum... o gün birliktelik oldu ve 7.gün bugün... yine dayanamayip test yaptirdim 0.393 cikti... 1 yildir ilk defa değerimde yükselme oldu... gebelik olma ihtimali olabilir mi? Buna benzer bi durumla karşılaşan var mı???

Merhaba herkese... yaklasik 1 yildir cocuk planimiz var... her ay bi hevesle beta hcgye baktiriyorum... sonuc hep <0.100 çıkıyo... bu ay yumurtlamami da testlerle takip ettim ve çatlama gununu net biliyorum... o gün birliktelik oldu ve 7.gün bugün... yine dayanamayip test yaptirdim 0.393 cikti... 1 yildir ilk defa değerimde yükselme oldu... gebelik olma ihtimali olabilir mi? Buna benzer bi durumla karşılaşan var mı???
Bu deger negatif.. 😐

Arkadaşlar bu arada yazmayı unutmuşum 0.100 evet hamileymişim :) oğlum 2 yaşında şuanda doktorum ihtimal yok 0.100 olarak dedi ama ihtimal her zaman vardır

X