Merhaba kızlar öncelikle herkese musmutlu günler diliyorum :) ben şöyle bir şey danışmak istiyordum. 1 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. Kadın doğuma gidip geliyorum oradaki doktorum alttan muayene ultrason vs ile kontrollerinde herhangi bir sorunum olmadığını söyledi infertiliteye yönlendirdi daha gitmedim oradaki süreçten çekiniyorum açıkçası tam olarak süreç nasıl nelere bakılıyor neler yapılıyor bilmiyorum ama bebeğimiz için değer tabiki gideceğiz. Ama sorum şu aslında danışmak istediğim şey bugün adetimin 4.günü olması gerekiyordu adet olmadım. Göğüs hassasiyetim kasık ağrım ve çok fazla mide ekşimem var bu sebepten dün kan testi verdim fakat beta hcg 0.0 çıkmış doktora yarın gideceğim sonuç için ama e nabızdan baktığımda gördüm doktor gebelik yoksa eğer adet söktürücü yazarız demişti. Acaba geç döllenme olabilir mi? Normalde her ayın 30’unda oluyorum. Adet gecikmesinin 3.günü beta hcg 0.0 acaba bekleyip tekrar mı test yaptırmazsam hala adet olmazsam ne kadar süre sonra yaptırmalıyım ya da daha önce böyle düşük çıkıp daha sonrasında yükselen oldu mu ? Ve 0.0 çıkması normal midir ?