- 2 Ekim 2022
- 1.630
- 2.163
- 63
- 34
2 gun arayla 2 kati olmasi lazim diolar ama sizinki 1 gunluk artis iyi gibi duruyorKızlar benimde 3 gün geçikti dün 312 çıktı bugun 471 normal mi çok korkuyorum kafayı yiyicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun arayla 2 kati olmasi lazim diolar ama sizinki 1 gunluk artis iyi gibi duruyorKızlar benimde 3 gün geçikti dün 312 çıktı bugun 471 normal mi çok korkuyorum kafayı yiyicem
Aynen deli gbi yorumlari okuyorum kafayi yicemAyy canım allah yardımcımı olsun seninle aynıyız resmen sabahtan oraya bak buraya bak çok korkuyorum y
Ya canım birde çoğu kişinin binlerde çıkıyor gebe haftalık hesaplamasını yapıyorum adet döngüsü yapınca benimde 35 4 haftalık oluyor adet dögüsü yazmayan yerlerde 5 haftalık görünüyor daha önce iki kimyasalım oldu gerçi değer en fazla 160 olmuştı internette de dış gebelik yazıyor iki gğn nasıl bekliycem bilmiyorumAynen deli gbi yorumlari okuyorum kafayi yicem
Allah korusun cnm bol bol dua edicez baska caremiz yok allah yardimcimiz olsunYa canım birde çoğu kişinin binlerde çıkıyor gebe haftalık hesaplamasını yapıyorum adet döngüsü yapınca benimde 35 4 haftalık oluyor adet dögüsü yazmayan yerlerde 5 haftalık görünüyor daha önce iki kimyasalım oldu gerçi değer en fazla 160 olmuştı internette de dış gebelik yazıyor iki gğn nasıl bekliycem bilmiyorum
Amin inşallah canım allah sağlıkla kucağımıza versin sana da bol bol dua edicem ha birde çoğu yerde de okudum 8 le öğrenip daha sonra artan çok varölş geç döllenmeyide eklersek inşallah bizimde öyle olacak allahım büyükAllah korusun cnm bol bol dua edicez baska caremiz yok allah yardimcimiz olsun![]()
Allah razi olsun cnmAmin inşallah canım allah sağlıkla kucağımıza versin sana da bol bol dua edicem ha birde çoğu yerde de okudum 8 le öğrenip daha sonra artan çok varölş geç döllenmeyide eklersek inşallah bizimde öyle olacak allahım büyük
Arkadaslarin yorumuna gore en az yuzde 60 artis gerekio sizinkide normal duruyor. Benim artisimda sizinki gibiydi. Cuma gunu kadin doguma gdcem bakalm ne dicekMerhabalar 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve hemen kan verdim kanım sonucu 9 ekimde 203 çıkmıştı bana şuan çok yeni olduğu muhtemelen 2 haftalık dendi bugün de kan verdim sonucum 359 çıktı bu yavaş yükselen değer beni korkuttu açıkçası aranızda bununla alakalı bir bilgisi olan var mı
Insallahh insalllaaaaahAyy bende cuma gidicem inşallah güzel haberler alırız![]()
Bugün tekrardan kan verdim 875 çıktı öğleden sonra ultrasona gidicemArkadaslarin yorumuna gore en az yuzde 60 artis gerekio sizinkide normal duruyor. Benim artisimda sizinki gibiydi. Cuma gunu kadin doguma gdcem bakalm ne dicek![]()
Cok iyiiiBugün tekrardan kan verdim 875 çıktı öğleden sonra ultrasona gidicem![]()
Dün gittik doktora ama kesemiz daha görünmedi Salı tekrar gidiyoruz :)Cok iyiiinice guzel haberlere
Bende dun gittim kesem gorunduDün gittik doktora ama kesemiz daha görünmedi Salı tekrar gidiyoruz :)
Yaa hayırlı olsun inşallah bakalımBende dun gittim kesem gorundu10 gun sonra tekrar gdcem. Senin daha gozukmezdi zaten 2000 lerde anca gorunuo die biliorum. Insallah 1 hafta sonra kesin gorursun
![]()
benimde beta 3926 çıktı ama kese görünmedi doktor hamilesiniz dedi ama dış gebellikten korkuyorum benBende dun gittim kesem gorundu10 gun sonra tekrar gdcem. Senin daha gozukmezdi zaten 2000 lerde anca gorunuo die biliorum. Insallah 1 hafta sonra kesin gorursun
![]()