K kendihalindebirkiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2025 16 3 1 24 9 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdle #21 Fdle .!.: Merhaba malesef 2 gün önce kürtaj oldum 8 küsür haftamdaydım fakat kese 6da kalmış ve içerisinde embriyo yoktu Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende aynı şeyi yaşadım sizde yolk saç varmıydı çoook geçmīş olsunnnnn
Fdle .!.: Merhaba malesef 2 gün önce kürtaj oldum 8 küsür haftamdaydım fakat kese 6da kalmış ve içerisinde embriyo yoktu Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende aynı şeyi yaşadım sizde yolk saç varmıydı çoook geçmīş olsunnnnn
Fdle Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2017 81 32 88 10 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Fdle #22 kendihalindebirkiz .!.: Merhabalar bende aynı şeyi yaşadım sizde yolk saç varmıydı çoook geçmīş olsunnnnn Genişletmek için tıkla... Yolk sac oluşmaya başlamış denmişti ama bir sonra ki hafta gittiğimde yoktu kendiliğinden erimiş geri dedi doktor
kendihalindebirkiz .!.: Merhabalar bende aynı şeyi yaşadım sizde yolk saç varmıydı çoook geçmīş olsunnnnn Genişletmek için tıkla... Yolk sac oluşmaya başlamış denmişti ama bir sonra ki hafta gittiğimde yoktu kendiliğinden erimiş geri dedi doktor