Merhaba kızlar adetten 4 5 gün önce kahverengi açık pembe akıntı vardı 18 kasımda regl oldum 23 kasılda bitmesi gerekiyordu bitmeyince doktora gittim 25 kasımda beta hcg 630 çıktı 28 kasımda tekrar kan verdim 416 ya düştü bu gün tekrar 1662 çıktı başına böyle bişey gelen bar mı yada bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta düşüp tekrar yükselir mi?
- Konu Sahibi pikapi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2024
- 1.030
- 326
- 38
Dış gebelik de olabr kımyasal da ama ssglıklı bır gebelık degıl doktor bırsey demedı mıMerhaba kızlar adetten 4 5 gün önce kahverengi açık pembe akıntı vardı 18 kasımda regl oldum 23 kasılda bitmesi gerekiyordu bitmeyince doktora gittim 25 kasımda beta hcg 630 çıktı 28 kasımda tekrar kan verdim 416 ya düştü bu gün tekrar 1662 çıktı başına böyle bişey gelen bar mı yada bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz ?
en son kanı bu gün akşam özelde verdim daha doktora gitmedim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ikisinde de değer düştü sürekli yükselme görmedim hiçDış gebelik de olabr kımyasal da ama ssglıklı bır gebelık degıl doktor bırsey demedı mı
- 16 Mayıs 2024
- 1.030
- 326
- 38
Cok geçmiş olsun kuzum ya ama bu şekilde saglıklı olması cok mumkun gorunmuyor ama rabbim ol derse de olur orası ayrı ama bilimsel olarak dış gebelik mı diyorum ama bu kadar hızlı belli olur mu tecrubelı arkdaşalar gelır şimdi ıllakı mantıklı acıklama yapan olucaktır belkı yasayan vardır ama ıhmal etme gıdebılırsen acile git durumunu anlat tekrardan sana zarar verecek durum olmasın yeter mutlaka bızlede paylas aklım sende kalcak smdi dualarım senınleen son kanı bu gün akşam özelde verdim daha doktora gitmedim 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ikisinde de değer düştü sürekli yükselme görmedim hiç
Çok teşekkür ederim inşallah sağılıklı gebeliktir dış gebelikte ağrı oluyor diyorlar ama bende Allaha şükür ağrı yok Rabbim hayırlısını nasip etsinCok geçmiş olsun kuzum ya ama bu şekilde saglıklı olması cok mumkun gorunmuyor ama rabbim ol derse de olur orası ayrı ama bilimsel olarak dış gebelik mı diyorum ama bu kadar hızlı belli olur mu tecrubelı arkdaşalar gelır şimdi ıllakı mantıklı acıklama yapan olucaktır belkı yasayan vardır ama ıhmal etme gıdebılırsen acile git durumunu anlat tekrardan sana zarar verecek durum olmasın yeter mutlaka bızlede paylas aklım sende kalcak smdi dualarım senınle
- 16 Mayıs 2024
- 1.030
- 326
- 38
Can sıkmak yok asla etkilenme de hıcbır yorumdan canını asla sıkma bılıyorsun stres hersey demek güzel haberlerını beklıyor olucamÇok teşekkür ederim inşallah sağılıklı gebeliktir dış gebelikte ağrı oluyor diyorlar ama bende Allaha şükür ağrı yok Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ne olduğunu öğrenir öğrenmez haber vericemCan sıkmak yok asla etkilenme de hıcbır yorumdan canını asla sıkma bılıyorsun stres hersey demek güzel haberlerını beklıyor olucam
- 29 Temmuz 2024
- 450
- 1
- 131
- 18
- 27
Farklı hastanelerin farklı kitleri olabiliyor net yükselme ya da düşme olması için aynı hastanede 2 güne bir aynı saatlerde vermeniz gerekiyor bence iki gün sonra testi aynı hastanede tekrarlayınMerhaba kızlar adetten 4 5 gün önce kahverengi açık pembe akıntı vardı 18 kasımda regl oldum 23 kasılda bitmesi gerekiyordu bitmeyince doktora gittim 25 kasımda beta hcg 630 çıktı 28 kasımda tekrar kan verdim 416 ya düştü bu gün tekrar 1662 çıktı başına böyle bişey gelen bar mı yada bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz ?
Salı günü akşam tekrar özele gidip vericem aynı hastane olsun diye ama bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı merak ediyorumFarklı hastanelerin farklı kitleri olabiliyor net yükselme ya da düşme olması için aynı hastanede 2 güne bir aynı saatlerde vermeniz gerekiyor bence iki gün sonra testi aynı hastanede tekrarlayın
Son tahlili farklı hastanede yaptırdım ama çok büyük bi fark var arada bu kadarı labaratuar farkında dolayı olucağını düşünmüyorum açıkcasıTahlilleri hep aynı hastanede mi yaptırdınız?
- 29 Temmuz 2024
- 450
- 1
- 131
- 18
- 27
Sağlıklı olup olmadığı Salı günü anlaşılır sen yüreğini ferah tut zaten o zaman değerin katlandıysa artık kese de gözükür aklındaki tüm sorular yanıtlanırSalı günü akşam tekrar özele gidip vericem aynı hastane olsun diye ama bu durumu yaşayıp sağlıklı gebelik yaşayan var mı merak ediyorum
Dış gebelikte herhangi bir akıntı ya da kanama oluyor mu bilginiz var mıSağlıklı olup olmadığı Salı günü anlaşılır sen yüreğini ferah tut zaten o zaman değerin katlandıysa artık kese de gözükür aklındaki tüm sorular yanıtlanır
- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
- 29 Temmuz 2024
- 450
- 1
- 131
- 18
- 27
Hayır kanma olmuyor ama rahim kendini hazırladığı için akıntı olabiliyor . Dış gebelik olduğunu keseyi rahim içinde göremezlerse anlıyorlarDış gebelikte herhangi bir akıntı ya da kanama oluyor mu bilginiz var mı
Hayırlısıyla sağlıklı bi gebeliktir inşallahtır teşekkür ederim cevaplarınız içinHayır kanma olmuyor ama rahim kendini hazırladığı için akıntı olabiliyor . Dış gebelik olduğunu keseyi rahim içinde göremezlerse
Sizi üzmek istemem ama yüksek ihtimal dış gebelik bu kimyasal olsa direkt düşer artış olmuyor hem kimyasal hem dış gebelik yaşadım dış gebelik kahverengi akıntı yaparMerhaba kızlar adetten 4 5 gün önce kahverengi açık pembe akıntı vardı 18 kasımda regl oldum 23 kasılda bitmesi gerekiyordu bitmeyince doktora gittim 25 kasımda beta hcg 630 çıktı 28 kasımda tekrar kan verdim 416 ya düştü bu gün tekrar 1662 çıktı başına böyle bişey gelen bar mı yada bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olur musunuz ?
- 27 Ağustos 2022
- 2.899
- 3.410
- 63
Evet bu kadar fark olmayabilir en doğru sonuç ultrasonda anlaşılır. Kimyasal olsa yükselmek yerine düşmesi lazım. Sonucunuzu öğrenince burdan da paylaşır mısınızSon tahlili farklı hastanede yaptırdım ama çok büyük bi fark var arada bu kadarı labaratuar farkında dolayı olucağını düşünmüyorum açıkcası
Ayy inşalllah böyle bişey olmuştur yarına randevu aldım bekleyemicem sağlıklıysada değilse de erkenden bileyim istiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah dediğiniz gibidirBuna benzer bi konu okumuştum sanki ikizlerden biri tutunamayınca beta düştü daha sonra diğeri tutununca yükseldi beta