Merhaba kızlar birax kaç gün önce kimyasal ge alakalı post açmıştım şöhle baştan anlatmak istiyorum. Hamile olduğumu öğrendim beta vermeye başladım ilk başta normal artan beta geçen cumadan sonra az artmaya başladı. Özele gittim doktor vajinadan muayene etti rahim duvarı kalınlaşmış dış gebelik değil. Ya kimyasal ya da normal gebeliğe çevirecek bekleyip göreceğiz dedi ertesi gün kan verince yine aynı şekilde düzensiz artış oldu doktor bu sefer yükselmez kesinlikle kimyasal bir hafta içerisinde kanama olmazsa müdahale ederiz dedi. Doktorun net konuşmaması baştan sağar gibi konuşması sinit etti devlete gittim bende bugün itibari ile devletteki doktor detaylı ultrason istedi orada kontrolde de dış gebelik yok sağ da kist oluştuğunu onunda gebelikten kaynaklı çıktığını şöyledi sol tarafta ufak birşey gördüğünü hatta 7mm 5 hafta 4 günlüğe uyumlu olduğunu şöyledi ama kese olup olmadığını tam göremedi kistte olabilir dedi. Bugğn tekrardan kan vermiştim bir gün arayla yükselme olmuştu ama öyle aman yükselme değildi devletteki doktorda dış gebelik büyük bir ihtimal dedi olmayadabilir yükseledebilir dedi. Biri öyle diyo biri bambaşka birşey kafam iyice karıştı haftaya salı çağırdı tekrardan beta için netleşir dedi ama ben nasıl dayanıcam o güne kadar bilmiyorum kime inanacağımı da bilmiyorm içimden hep bebeğim tutanacak gelişecek değer yükselecek diyorum böyle şeyler yaşayan oldu mu kızlar aranızda bir umur olur belki bana
Beta değerleri
13.01de : 148
15.01.de : 199
17.01.de : 256
18.01.de : 319 bu şekilde
Beta değerleri
13.01de : 148
15.01.de : 199
17.01.de : 256
18.01.de : 319 bu şekilde