Şahsi düşüncem hiçbir yardımı yok progestanınBugün düştüğünü gördüm devam edeyim mi ? Tutunmasına yardımcı olur mu ?
Tabi öncelikte Allah nasip edecek ama ne bileyim belki destek olabilir diye düşündümŞahsi düşüncem hiçbir yardımı yok progestanın
Nasibi rızkı varsa o olmadan da tutunuyor eğer yoksa onu içsen de gidiyor nasip işi
Evet bugün öğrendim o kadar üzgünüm ki .. 21 Ekim 260 bugün 149 çıktı .. doktor yine de yarın gel belki laboratuvar hatasıdır dedi ama bilmiyorum aşırı mutsuzumBeta değerin mi düşüyor canım
Teşekkür ederim amin canım ama dua et yarın kan verdiğimde güzel sonuçlar göreyim bebeğim gitmemiş olsunprogestan da bir hormon sonuçta beta düştüyse devam etme bence progestanı beta düşmeyip kanama alanı olursa yani devam eden gebelikte bir kanama risk varsa veriyorlar zaten düşükle sonuçlanacaksa devam etme en kısa zamanda allah tekrar nasip etsin geçmiş olsun
Çok üzüldüm canm. Nasip demek ki sağlıksızmış ki tutunmadı. Öyle teselli ediyorm kendimi bende.Teşekkür ederim amin canım ama dua et yarın kan verdiğimde güzel sonuçlar göreyim bebeğim gitmemiş olsun
Sizinde kimyasal oldu hatırlıyorum.. değerim güzel artarken birden böyle olması inanın hiç beklemiyordum ve çok zor gebelik elde etmiştim 2.defa yalıyorum bu durumu neden böyle oluyor anlamıyorumÇok üzüldüm canm. Nasip demek ki sağlıksızmış ki tutunmadı. Öyle teselli ediyorm kendimi bende.
Sizin değer kaçtan kaça düştü ve kanama ne zaman başladı acaba ve bu süreçte ağrı sızı nasıldıÇok üzüldüm canm. Nasip demek ki sağlıksızmış ki tutunmadı. Öyle teselli ediyorm kendimi bende.
Evet geçen salı oldu benmde. Benmde iyiydi değer leke geldiği gün bile 800 çıkmıştı beta. Hiç bilmiyorum canm ilk defa başıma geldi. Bu ay dinlencem kasım regl de gidicem tekrar dr’a. 9 gündür hala kanamam devam ediyor bende bunu anlayamadımSizinde kimyasal oldu hatırlıyorum.. değerim güzel artarken birden böyle olması inanın hiç beklemiyordum ve çok zor gebelik elde etmiştim 2.defa yalıyorum bu durumu neden böyle oluyor anlamıyorum
Cuma 200 küsür çıkmıştıSizin değer kaçtan kaça düştü ve kanama ne zaman başladı acaba ve bu süreçte ağrı sızı nasıldı
Kimyasalda öyle oluyor canım kanama uzun sürüyor maalesefEvet geçen salı oldu benmde. Benmde iyiydi değer leke geldiği gün bile 800 çıkmıştı beta. Hiç bilmiyorum canm ilk defa başıma geldi. Bu ay dinlencem kasım regl de gidicem tekrar dr’a. 9 gündür hala kanamam devam ediyor bende bunu anlayamadım
İnşallah öyledirKimyasalda öyle oluyor canım kanama uzun sürüyor maalesefyani değer düştüğü gibi kanama yada leke gelmeye başlamıştı sizin ben de hiç bir leke yok acaba laboratuvar hatası mı diyorum
Dediğim gibi camım en azından 2 tane evladın var onlara sarıl bak ben de o da yok ama rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip eder tez vakitte inşallahCuma 200 küsür çıkmıştı
Salı 878
Ama salı sabahı inanılmaz karın ağrım vardı normal gebelik kasık ağrısı dışında. Baktım leke geldi kahverengi dr a yazdım kan ver dedi. Verdim 800 küsür çıktı işte. Ama akşamına leke yerini kanamaya bıraktı. Çarşamba sabah dr a gittim karından göremedi. Kan verdim tekrar 200 e düşmüştü. Şuan hala geliyor kanamam yani normal regli gibi ama bugün 9.gün daha kesilmedi.
Amin canm inşallah.Dediğim gibi camım en azından 2 tane evladın var onlara sarıl bak ben de o da yok ama rabbim inşallah sana da bana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip eder tez vakitte inşallah
Ya kuzum yarına belli olur sen dikkat et yine deEvet bugün öğrendim o kadar üzgünüm ki .. 21 Ekim 260 bugün 149 çıktı .. doktor yine de yarın gel belki laboratuvar hatasıdır dedi ama bilmiyorum aşırı mutsuzum