- 1 Şubat 2023
- 22
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi nurcanyavuz
-
..Dış gebelikle ne alakası var dış gebelik bebeğin tutunmaması gereken bir yere tutunması demek yanlış yerde olması demek doktor ultrasonda bakarak karar verir. Beta değeri yüksek olsa bile dış gebelik görülebilir. Şuan bunu biz bilemeyiz.
Kimyasal gebelik de tutunamadan düşmesi demek. Beta değerlerinize göre kimyasal gebelik değil bunu söyleyebiliriz.
Şuan ultrasonda görünür dimi değere gore karından
TeşekkürlerEvet 3bini geçmiş kese görünür
Gayet güzel gözüküyor beta. Doktora gidin kese görünür mutlakaMerhaba yeni kayıt oldum daha önce bi kimyasal gebeliğim oldu tekrar hamileyim beta değerlerim
23.01.23= 26.67
26.01.23= 207.34
28.01.23= 798.03
01.02.23= 3.460.32
Bende ondan korkuyorum son değer adetin5 gün gecikmesimerhaba değerlerınız guzel ınsallah saglıklı gebelık ıse kese gorunur fakat ıkı katından fazla artıs olmus.. bu bence kafa karıstırıcı hakkınızda hayırlısı olsun
Gayet güzel gözüküyor beta. Doktora gidin kese görünür mutlaka
Anladım canım daha iyi her hangi bir kanaman olmadığı sürece bekleyebilirsin tabiŞubatın 10unda randevu alabildim kalp atisinida duyabilmek için
işte önemli olan düzenli artış inşallah gönlünüze göre olsunBende ondan korkuyorum son değer adetin5 gün gecikmesi
Amin allah razı olsunişte önemli olan düzenli artış inşallah gönlünüze göre olsun
Baş dönmem oluyor internette dış gebelik belirtisi olduğunu okudum stres oldumAnladım canım daha iyi her hangi bir kanaman olmadığı sürece bekleyebilirsin tabi
Canim güzel artmış değerin kimyasal değildir. Bu değerde kese gözükebilir ama kalp atışı için erkebMerhaba yeni kayıt oldum daha önce bi kimyasal gebeliğim oldu tekrar hamileyim beta değerlerim
23.01.23= 26.67
26.01.23= 207.34
28.01.23= 798.03
01.02.23= 3.460.32
Neden sadece kötü olanı düşünüp stres oluyorsunuz. Ya çoğul gebelikse? Yani stres yapıp hem kendinize hem bebeğe zarar vermeyin. İyi düşünün öncelikleBaş dönmem oluyor internette dış gebelik belirtisi olduğunu okudum stres oldum
Inanın elimde değil güzel düşünmeye çalışıyorumNeden sadece kötü olanı düşünüp stres oluyorsunuz. Ya çoğul gebelikse? Yani stres yapıp hem kendinize hem bebeğe zarar vermeyin. İyi düşünün öncelikle
Teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır dua edin lütfenCanim güzel artmış değerin kimyasal değildir. Bu değerde kese gözükebilir ama kalp atışı için erkeb
Dış gebelik ile baş dönmesinin alakası yok, eğer öyle bir şüpheniz varsa gidip muaneye olun kese gözükecektir. Dış gebeliksede bilgi verir önlem almış olursunuz. Bence hıc boyle dusunmeyın ben boyle dusunmekten hergun arastırmaktan mahvettım kendımı sonuc kımyasal oldu en fazla 488 gorebıldım. Üzmeyin kendinizi Allah kucağınıza almayı nasip etsin.Baş dönmem oluyor internette dış gebelik belirtisi olduğunu okudum stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?