Beta değerinden anlayanlar bakabilir mi ?

bulutlarveben

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2023
105
-210
23
Arkadaşlar. Mümkünse hemşire ve anlayan vb üyeler yorum yaparsa çok sevinirim çünkü mantıklı bi açıklamaya ihtiyacım var. Son adet tarihim Eylül fakat kaçında oldu bilmiyorum geçen hafta kaset testle hamile olduğumu öğrendim 2. Gebeliğim bir oğlum var zaten cuma günü verdiğim kan Sonucu çıktı bugün sabah sağlık ocağına gittiğimde girmemişler sisteme sonradan gördüm sonuç 38296.0 yazıyor ben hiç bu kadar yüksek sonuç görmedim ilk gebelikte o zaman erken öğrendiğim için olabilir sma bana sadece sat bilmediğime göre bu sonuca göre kaç haftalık olduğunu anlayan bilenler lütfen yardımcı olurmusunuz

Hemşire değilim de neyse.

Hemşire ve anlayan vb yazmışım alınmışsınız herhalde :) biliyorsanız elbette ki sizden de yorum beklerim

6 7 haftalık olması lazım kuzum hayırla gelsin sağlıkla al kucağına banada nasip etsin rabbim

6 7 haftalık olması lazım kuzum hayırla gelsin sağlıkla al kucağına banada nasip etsin rabbim
nasıl anladığınızı sorabilirmiyim sakıncası yoksa amin inşAllaah en kısa sürede en hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun inşallah vardır vakti zamanı siz kafanıza takmayın unutun gitsin yeter stres çok önemli

Değere göre bildiğim kadar öyle olması lazım internettende araştıra bilirsiniz beta değerlerinin kaç haftalığı gösterdiğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…