- 9 Mayıs 2024
- 996
- 300
- 23
-
- Konu Sahibi Hayirligunler678
Teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallahdoktor zaten gerekeni söylemiş. Keyfini çıkar hamileliğinin.
Gayet iyi küçük şeylere takılmayın yoksa 9 ay geçmezİlk betam 547 çıktı
45 saat sonra tekrar verdim 1062.2 çıktı
Sizce az mı artmış yoksa normal mi doktor normal dedi 3 saat sonra versen 1100 çıkardı zaten dedi sizce nasıl
Teşekkür ediyorumGayet iyi küçük şeylere takılmayın yoksa 9 ay geçmez
İnşallah canım insan korkuyor ister istemezGayet normal bir artış bence de
Daha nolsun kuzum gayet güzelİlk betam 547 çıktı
Sizce az mı artmış yoksa normal mi doktor normal dedi 3 saat sonra versen 1100 çıkardı zaten dedi sizce nasıl
Dualara ihtiyacım var bana dua edin perşembe randevum varDaha nolsun kuzum gayet güzel
Allah razı olsun darısı isteyenlere inşallah hep dualarım da.Canimm gebe olmana çok sevindim.Hayirla ve sağlıkla kucağına al bebisinibetan çok güzel.Kafana hiç bişey takma ve hep olumlu dusun
İnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Banada dua et kuzum nolurrr bugün regl günümdü olmadı ilk kez böyle aksadıDualara ihtiyacım var bana dua edin perşembe randevum var
Allahım inşallah bebeğin seninledir inşallah hamişsindir. Dualarım hep bizim gibi zor olanlarla canım. Kafanı rahat tut sakın test yapma 3 gün falan gecikirsen yapİnşallah sağ salim kucağına alırsın yavrunu. Banada dua et kuzum nolurrr bugün regl günümdü olmadı ilk kez böyle aksadı
Betaniz çok güzel seviyede ne zaman test verdiniz ve ilk bekirtileriniz ne zaman başladıİlk betam 547 çıktı
Yapmıyorum zaten yapamam da testim kalmadıAllahım inşallah bebeğin seninledir inşallah hamişsindir. Dualarım hep bizim gibi zor olanlarla canım. Kafanı rahat tut sakın test yapma 3 gün falan gecikirsen yap
2 gün önce verdim ilk testimi. Adet belirtilerim vardı ben hiç sezmedim. Sadece belim ağrıyordu o kadar canımBetaniz çok güzel seviyede ne zaman test verdiniz ve ilk bekirtileriniz ne zaman başladı
Kaç gün gecikti veya regl öncesimi kan verdiniz acaba2 gün önce verdim ilk testimi. Adet belirtilerim vardı ben hiç sezmedim. Sadece belim ağrıyordu o kadar canım
2 gün geciktiKaç gün gecikti veya regl öncesimi kan verdiniz acaba