- Emoji Skoru
- 17
- Puanlar
- 38
- Konu Sahibi hayatsensin123
Beta değerim 265.35 çıktı. Sizce nasıl ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederimdarısı bizeBeta değerim 265.35 çıktı. Sizce nasıl ?
Ben regl gecikmemin 2.gunundeyim. sabah idrarda pozitifi gorunce kan verdim hemenTebrik ederimdarısı bize
Döngünün kaçıncı günü veya adete kaç gün var veya adetten kaç gün geçti?
Genelde hafta hesabına göre bhcg değerlendiriliyor ya da bir sonraki değerin artış oranına göre
Ve tabii ki belirtilerinin nelerdi
5hafta + (x)gün gibi bir şey o zaman hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsünBen regl gecikmemin 2.gunundeyim. sabah idrarda pozitifi gorunce kan verdim hemennormal regl belirtilerime artı olarak gogus ucu hassasiyeti ve bulantı eklendi.
Aminn çok tskr ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin saglıkla bereketle huzurla5hafta + (x)gün gibi bir şey o zaman hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyüsün
Merhaba bende 6 Ekim de verdim 263 bugün verdim 1556 çıktıKizlar merhaba bende daha yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacimvar normalde reglime iki gun var. Ama biraz birseylerden suphe duydugum icin kan vermeye gittim 5 ekimde beta degerim 261di
Dun verdim 461 yükselmiş iyimi sizce doktorum 4 haftalik dedi keseyi ne zaman gorebilirim![]()
İyimi peki canim bugun kontrolum var dis gebelikten korkuyorumMerhaba bende 6 Ekim de verdim 263 bugün verdim 1556 çıktı
Merhaba bende 6 Ekim de verdim 263 bugün verdim 1556Kizlar merhaba bende daha yeniyim ve sizin bilgilerinize ihtiyacimvar normalde reglime iki gun var. Ama biraz birseylerden suphe duydugum icin kan vermeye gittim 5 ekimde beta degerim 261di
Dun verdim 461 yükselmiş iyimi sizce doktorum 4 haftalik dedi keseyi ne zaman gorebilirim![]()
Değerin yükselmiş benim 4 gün arayla vermiştimİyimi peki canim bugun kontrolum var dis gebelikten korkuyorum
Merhaba kixlar benim adetime 5 gun kala beta değerim 10 çıktı 2 gun sonra 54 2 gun sonra tekrar verdigimde 263 artis nasilMerhaba bende 6 Ekim de verdim 263 bugün verdim 1556
Değerin yükselmiş benim 4 gün arayla vermiştim