Merhabalar üzmek istemem ama beta düştüyse sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor. Lekelenme ya da kanama var mı?İyi günler benim size bir sorum olacaktı benim kan değerim 4498den 3805e düştü böyle bir sorun yaşayanlar var mı bilgisi olan varmı
İyi günler benim size bir sorum olacaktı benim kan değerim 4498den 3805e düştü böyle bir sorun yaşayanlar var
erhabaİyi günler benim size bir sorum olacaktı benim kandeğerim 4498den 3805e düştü böyle bir sorun yaşayanlar var mı bilgisi olan varmı
Geçmiş olsun kimyasal gebelik yaşamışsınız yakın zamanda adet olursunuz ama üzülmeyin genelde kimyasal gebelik sonrasında sağlıklı gebelik peşinden geliyor
Merhaba bende üzmek istemiyorum ama benimde değer düşmeye başlayınca önce leke sonra kanamaya döndü yani inşallah sizin öyle değildir ama sağlıksız gibi görünüyorİyi günler benim size bir sorum olacaktı benim kan değerim 4498den 3805e düştü böyle bir sorun yaşayanlar var mı bilgisi olan varmı
Kanama var benim son adetime göre 9haftalik hamile olmam gerek ama doktora gittim kese 4 haftalık görünüyor dediMerhabalar üzmek istemem ama beta düştüyse sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor. Lekelenme ya da kanama var mı?
Anladım çok geçmiş olsunKanama var benim son adetime göre 9haftalik hamile olmam gerek ama doktora gittim kese 4 haftalık görünüyor dedi
Benim 24596 çıktı bu normal mi 7 haftalıkken doktor hiç bişey göremedi cildin kalın dedi testte böyle çıktı artması mi gerekiuo yani ya da çok artınca ne oluyo bilginix var miMerhabalar üzmek istemem ama beta düştüyse sağlıksız bir gebelik gibi görünüyor. Lekelenme ya da kanama var mı?
Evet ilk bebeğimdiAnladım çok geçmiş olsunilk gebeliğiniz miydi?
7 haftalık benimde 78 bin çıktı HCG. 7 haftada kese bile görünmüyorsa bir terslik var gibi. Başka bir doktora da görünün bence.Benim 24596 çıktı bu normal mi 7 haftalıkken doktor hiç bişey göremedi cildin kalın dedi testte böyle çıktı artması mi gerekiuo yani ya da çok artınca ne oluyo bilginix var mi
8 haftada başka bı doktora gittim kalp atışında duydum bebekde göründü rahmim ters olduğundan zor görünüyomuş7 haftalık benimde 78 bin çıktı HCG. 7 haftada kese bile görünmüyorsa bir terslik var gibi. Başka bir doktora da görünün bence.
Zor görünmüş8 haftada başka bı doktora gittim kalp atışında duydum bebekde göründü rahmim ters olduğundan zor gorünmemiş
Oh bee çok şükür8 haftada başka bı doktora gittim kalp atışında duydum bebekde göründü rahmim ters olduğundan zor görünüyomuş