Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani iyi miFazla bile
Sağlık olsun inşallah hayırlısı olsunSağlıklı artış var gibi. Tebrik ederim.
Hemen hemen aynıyız sanırım normalBenimde
Adet gecikince 2. Gün 124
adet gecikmesinin 6. gün 666 normal mi
Son adetim 14 aralikti benim adetim düzensiz oluyor ama düşündüğüm için takip ediyordum test yaparak öyle öğrendimSizin gecikme nasıl oldu
Gayet sağlıklı görünüyor maşallahKizlar 14 Ocak da değerim 71 di bugün yani 20 Ocak da tekrar verdim 778 çıktı beta değerim normal mi
Hadi inşallahGa
Gayet sağlıklı görünüyor maşallah![]()
2 güne bir ölçümde 2 katı arttığını varsayarsak gayet sağlıklı hatta iyi bile sağlıkla gelsin..Kizlar 14 Ocak da değerim 71 di bugün yani 20 Ocak da tekrar verdim 778 çıktı beta değerim normal mi
Benim de bugün 778 di yarın bir katı eklense ne der bilmiyorum hayırlısı olsun ya inşallahBenim Sat 9 Aralık
12 ocakta kan verdim hcg 157 çıktı
20sinde verdim 795 çıktı
Doktor istediğim gibi değil artış dedi. Keseye benzer birşey var ama ümitlenmeyelim erken daha dedi.
Yarın yine kan vermemi ve Protestan da baktırmak istedi. Haftasonu da yeniden ultrason.
Yapay zekaya göre haftasında uyumlu kan değerim çok iyi
Artık nasip.
Sizde birkaç sonra yine kan verin bence. Hakkımızda hayırlısı
Amin inşallah2 güne bir ölçümde 2 katı arttığını varsayarsak gayet sağlıklı hatta iyi bile sağlıkla gelsin..![]()
Son durumunuz ne oldu acaba kan baktınız mı nasılsınızAmin inşallah
En son 778 di ya ondan birgün sonra tekrar kan verdim 1978 çıktı beta daha henüz doktora gitmedimSon durumunuz ne oldu acaba kan baktınız mı nasılsınız
Benim de 666 dan 8470 çıktı acaba nasılEn son 778 di ya ondan birgün sonra tekrar kan verdim 1978 çıktı beta daha henüz doktora gitmedim
Kaç gün var aradaBenim de 666 dan 8470 çıktı acaba nasıl