Normal gözüküyor benceherkese hayırlı ramazanlar ,
En son adet olduğum tarih 11 şubattı. Sonrasında adet olmadım.
Test yaptım 23 martta negatifti.
8 nisanda tekrar test yaptım. Çift çizgiyi gördüm.
10 Nisan Beta değeri 611
12 Nisan beta değeri 1090
Sizce normal mi. Geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Doktorum pek birşey söylemediği için değiştirdim. Prof Dr a gideceğim 14 Nisan Cuma günü. Değerimin kaç olması gerekir ortalama. Düşük olabilir mi. Çok korkuyorumTeşekkürler.
2 kat artmamış bir sıkıntı olur muNormal gözüküyor bence
Olması zaten o sürekli katlanarak artacak.2 kat artmamış bir sıkıntı olur mu
1090 dı en son. O zaman 2 gün sonra ortama 2000 civarı mı olmalı.Olması zaten o sürekli katlanarak artacak.
Evet inşallah hatta daha yüksek1090 dı en son. O zaman 2 gün sonra ortama 2000 civarı mı olmalı.
1090 dı en son. O zaman 2 gün sonra ortama 2000 civarı mı olmalı.
Çok teşekkür ederim inşAllahBurdaki değerlere bakabilirsin.5-6 haftalık hamilesiniz. Allah bağışlasın inşallah
Ay inşAllah dua edinEvet inşallah hatta daha yüksek
Herkeste farklıdır. Kimisi hassaslasir. Kimisi fark etmez. Siz kendinizi çok dinlemeyin biraz rahatlayın. Tabi ki sağlığınıza hareketlerinize özen gösterin ama yeteri kadar fazlası size zarar psikolojikmenAy inşAllah dua edingöğüs ağrısı sürekli olması mı gerekir acaba ? Yani dokunamayacak kadar olmalı mı. Yoksa arada artıp azalır mı
Çok haklısınız çok teşekkür ederimHerkeste farklıdır. Kimisi hassaslasir. Kimisi fark etmez. Siz kendinizi çok dinlemeyin biraz rahatlayın. Tabi ki sağlığınıza hareketlerinize özen gösterin ama yeteri kadar fazlası size zarar psikolojikmen
Gittiniz mi doktora nasıl gebeliğinizÇok haklısınız çok teşekkür ederim
Çok şükür 8. Hafta içerisindeyizGittiniz mi doktora nasıl gebeliğiniz
Beta değerlerinize bakmak lazım Melike hanım.Zümra hanım benimde göğüs hassasiyetim bazen azalsa da genel olarak devam ediyor betalarım düzenli artmıyor son adetim 3 Nisan doktor kimyasal olabilir dedi çok korkuyorum sizin süreç nasıl geçti
Doktorum sakin aslında ama bekleyelim dedi ben çok üzülüyorum saglıksız olacak diye ilk gebeliğim olunca daha bi gerginim inşallah benimde yükselir sizin adetten kaç gün sonra görüldü kese .Beta değerlerinize bakmak lazım Melike hanım.
Benim 600 kusurdu sonra 1080 e çıkmıştı. Bir doktora gidiyordum sürekli beta istiyordu. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum Beta istemeden kan değerlerime baktı. Sonrasında ultrasonla kalp atışı duyduk 6 hafta 4 günlük dedi doktor. Yani doktorunuzun bu süreçte sakin olması da çok önemli sizin için. Kaygılandırmaması gerekli. 8 haftalığız su an. Ama göğüslerimdeki hassasiyet azaldı. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Onun dışında hissetmiyorum.
benim son adet tarihim 25 mart, hiç adet olmadım. bugün idrar testi yaptım, pozitif çıktı. Kan verdim, 339.1 çıktı, normal mi, yoksa geç döllenme mi?Beta değerlerinize bakmak lazım Melike hanım.
Benim 600 kusurdu sonra 1080 e çıkmıştı. Bir doktora gidiyordum sürekli beta istiyordu. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktorum Beta istemeden kan değerlerime baktı. Sonrasında ultrasonla kalp atışı duyduk 6 hafta 4 günlük dedi doktor. Yani doktorunuzun bu süreçte sakin olması da çok önemli sizin için. Kaygılandırmaması gerekli. 8 haftalığız su an. Ama göğüslerimdeki hassasiyet azaldı. Ara ara kasık ağrılarım oluyor. Onun dışında hissetmiyorum.
Geç dollenmeyle beta yükselişiniz alakası yok sadece bebeğin haftası normale göre geriden geliyor ama yükselişiniz iyi gbi hayırlı olsunherkese hayırlı ramazanlar ,
En son adet olduğum tarih 11 şubattı. Sonrasında adet olmadım.
Test yaptım 23 martta negatifti.
8 nisanda tekrar test yaptım. Çift çizgiyi gördüm.
10 Nisan Beta değeri 611
12 Nisan beta değeri 1090
Sizce normal mi. Geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Doktorum pek birşey söylemediği için değiştirdim. Prof Dr a gideceğim 14 Nisan Cuma günü. Değerimin kaç olması gerekir ortalama. Düşük olabilir mi. Çok korkuyorumTeşekkürler.
Evet. Öyle gibi. Benim son adet tarihim 22 Mart. Keseyi ve yolk u gördük. Yarın da kalp atışını duyacağız inşallah bi aksilik çıkmazsa. Ama geç döllenme olması hiç sorun değil. Sağlıkla ilerler inşallahbenim son adet tarihim 25 mart, hiç adet olmadım. bugün idrar testi yaptım, pozitif çıktı. Kan verdim, 339.1 çıktı, normal mi, yoksa geç döllenme mi?