Beta değerim düşüyor ama kese görünüyor ?

ebruli9347

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
25
8
31
Arkadaşlar selam ben 2 sene önce trz18 kromozon bozukluğundan 3 aylık kürtaj yaptırmak zorunda kaldım. Denemeler sonucu bu ay hamile olduğumu öğrendim. Ama kahverengi lekenlemmem başladı 1 haftadır halen devam ediyor

ve 2 gün önce açık kırmızı bir kanama gördüm endişelenip doktora gittiğimde kesemin öncekine göre büyümüş olduğunu (5 mm ) söyledi kanama alanı göremiyorum dedi. 5 +1 günlüğüm .İzleyelim dedi. Ben rahat edemedim kanama olunca Beta değerime baktırdım 6 günde 2 katı artmış. bana sağlıksız olabilir 2 gün sonra beta bakalım ultrason bakalım dedi.

Yine içim rahat etmedi başka dr gittiğimde o da aynısını söyledi fakat o beta testine kese yolk gördüysek bakmayız dedi. Sanırım bir umut arıyorum.
Kafam karmakarışık tekrar kürtaj olmak istemiyorum. Bunu yaşayıp sağlıklı yada sağlıksız gebelik yaşayan var mı? Beta sırasıyla şöyleydi
16 Ekim 357
18 Ekim 832
24 Ekim 1633

Doktorlar sağlıksız ihtimali çok yüksek eğer ani ağrın kanaman olursa acile git. %1 ihtimal 1 hafta sonra bakalım büyüme olmamışsa sonlandırmalıyız dedi. Böyle bişi yaşayıp mucize yaşayan var Mı kaç gündür düşünmekten beynimi yedim.

Canım üzülmeni asla istemem ben de 2 ay önce kürtaj oldum. Betan 6 günde 2 kat artmış bu artış çok az 24 ekimde +6000 olması gerekirdi. Lütfen üzülme muayene git bakalım gelişim devam ediyor mu, kalp atışı var mı baksınlr. Her şeyin hayırlısını iste. Benim betamda da yetersiz yükseliş vardı sonra gelişim durdu.

Canım üzülmeni asla istemem ben de 2 ay önce kürtaj oldum. Betan 6 günde 2 kat artmış bu artış çok az 24 ekimde +6000 olması gerekirdi. Lütfen üzülme muayene git bakalım gelişim devam ediyor mu, kalp atışı var mı baksınlr. Her şeyin hayırlısını iste. Benim betamda da yetersiz yükseliş vardı sonra gelişim durdu.
Boş gebelik mi denildi peki yada düşük yaşanmadan mı kürtaj oldunuz , genelde çünkü kanama olması bekleniyor insan ister istemez üzülüyor niye bunu yaşıyorum diye teşekkür ederim yorumlarınız için

Beta değeri en önemli kriter benim de sağlıklı yükselme olmadı. Bugün kürtaj oldum.
Çok geçmiş olsun rabbim inşallah size de sağlıklı bir bebek nasip eder çok üzüldüm. Kimi dr da kese göründüyse beta bakmayız diyor kimisi bakıyor kafam allak bullak.peki sizin kaç haftalıktı

Boş gebelik mi denildi peki yada düşük yaşanmadan mı kürtaj oldunuz , genelde çünkü kanama olması bekleniyor insan ister istemez üzülüyor niye bunu yaşıyorum diye teşekkür ederim yorumlarınız için
Yok boş değildi benim bebek oluşmuştu. Kanama vs olmadı sadece sancım vardı biraz ama bana doktor düşmeyebilir dedi düşse de uzun sürer 2-3 haftaya anca düşer dedi biz de zaten öleli 2 hafta oldu diye çok beklemek istemedik. 3 doktora gittim 3ü de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Siz de eğer kürtaj olursa -ki inşallah sağlıklıdır- pıhtılaşma vs araştırrısınız.

Yok boş değildi benim bebek oluşmuştu. Kanama vs olmadı sadece sancım vardı biraz ama bana doktor düşmeyebilir dedi düşse de uzun sürer 2-3 haftaya anca düşer dedi biz de zaten öleli 2 hafta oldu diye çok beklemek istemedik. 3 doktora gittim 3ü de aynı şeyi söyleyince kürtaj oldum. Siz de eğer kürtaj olursa -ki inşallah sağlıklıdır- pıhtılaşma vs araştırrısınız.
Çok geçmiş olsun ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki ben ilk gebeliğimi 12. Haftada sonlandırmak zorunda kaldım çok ağır bi travma inşallah bi sonraki gebeliğinizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏾

X