• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim 7, 85 acil yardım

Peki doktor ne dedi bu değere? Sakın canını sıkma bence bebeğin sana tutunacak ve değerleri yükselecek. Umudunu yitirme sakın ;)

inşaallah canım ya doktor aslında bana bir hafta sonra kan ver öyle iki üç gün sonra kan verme demişti o yüzden arayamadım

inşaallah canım ya doktor aslında bana bir hafta sonra kan ver öyle iki üç gün sonra kan verme demişti o yüzden arayamadım

Canını sıkma o zaman sakın vardır doktorun bi bildiği Rabbimin izniyle bebeğine kavuşursun:emir_bebek:

Canını sıkma o zaman sakın vardır doktorun bi bildiği Rabbimin izniyle bebeğine kavuşursun:emir_bebek:

inşaallah canım ya gebelik belirtisi bir yorgunluk var onun dışında çok susuyorum kabızlık yok bakalım hayırlısı en kötüsü bu beklemek

inşaallah canım ya gebelik belirtisi bir yorgunluk var onun dışında çok susuyorum kabızlık yok bakalım hayırlısı en kötüsü bu beklemek

Ama herkes gebelik belirtilerini yaşamazmış. Benim bi arkadaşım hiç yaşamadı sadece kasık ağrısı yaşadım onun dışında ne mide bulantısı ne aşerme falan hiç biri olmadı dedi. Benim de şuan öyle sadece kasık ağrım var.. Normal bence evham yapma ki bebeğin de etkilenmesin :54:

Şöyle ki, benim son adet tarihim 5 Şubat ve 8 Mart'ta olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir. Ama olmadim ve biz eşimle 9 martta korunarak birlikte olduk. Sonra adetim gelmedii ve 5 gün geçince doktora gittim kan testi idrar testleri negatif çıktı. Ama bende hiçbir adet belirtisi yoktu ve olmadım da. Adetim 12 gün geçince yine doktora gittim test yaptik 7, 85 çıktı doktor pozitif ama kesin hamilesin diyemiyorum dedi. Bugün testin üstüne 2 gün geçti yeniden kan testi yaptırdım ve sonuç 39.14 çıktı. Yani adetim 14 gün geçti. Benim adet olmam gereken tarihte gebe kalmışım ve gebeliğim tahminimce 2 haftalik falan..

maşallah bu mucize ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

Back