Beta değerim 7, 85 acil yardım

Dila_S

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
1.792
3.021
408
35
Kızlar dün beta hcg testi yaptırdım. Değer aralığı 0-5 ve benim değerim 7, 85 çıktı. Bu durumu yaşayan var mı lütfen yardım!!

2-3 gün arayla kan testini tekrarlatıyolar. Beta hcg degeri yükseliyo mu diye bakıyolar. Yükselmeye devam ederse hamilesin. Doktoruna danışırsan daha iyi olvr tabi. $imdiden hayırlı olsun

2-3 gün arayla kan testini tekrarlatıyolar. Beta hcg degeri yükseliyo mu diye bakıyolar. Yükselmeye devam ederse hamilesin. Doktoruna danışırsan daha iyi olvr tabi. $imdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederim. Yarin tekrarlicam testi bakalım inşaallah değer yükselir..

Teşekkür ederim. Yarin tekrarlicam testi bakalım inşaallah değer yükselir..

hadi hayırlısı artık kaç gün geçti adetinden benimde 24 çıktı artmasına bakılıyor doktor yavaş ilerliyor dedi Rabbimden umut kesilmez inşaallah hamileyizdir

hadi hayırlısı artık kaç gün geçti adetinden benimde 24 çıktı artmasına bakılıyor doktor yavaş ilerliyor dedi Rabbimden umut kesilmez inşaallah hamileyizdir

Ben 12 martta adetimi 5 gün geçmişken yaptırmıştım 0, 100 negatif çıkmıştı 1 hafta sonra 19 martta adetim 13 gün geçmişken yaptirdim deger 7, 85 çıktı yani pozitif. Adet olacağım tarihte yumurtlamışım ve korunmaya rağmen hamile kalmışım. Ama kimyasal mı kesin gebelik mi zaman belirlicekmiş. Yarin tekrar test yapıcam başka hastanede bakalım değer artacak mı? inşaallah artar..

başka hastanede istersen yaptırma ilk testi verdiğin hastane de yaptır benim çok az artıyor ama ilk testi verdiğim yerde devam ediyorum benim adetim üç gün geçti 24,07 çıktı ertesi günü 30,92 çıktı iki gün sonra tekrarladım 60,34 çıktı doktorum neden iki üçü katlamadı dedi cumartesi günü tekrarlayacağım fakat bir kaç gün önce acayip belim ağrıyordu akıntım vardı şu an yok acaba diyorum kötü giden bir şeyler mi var insanın içi içini yiyor Rabbim cümleye nasip etsin canım yarın sonucunu yazarsan sevinirim

Ama 2 günde bir ikiye katlıyor diye biliyorum ben herkesin böyle olur seninki gayet normal 2 günde katlamis. Doktorun niye öyle dedi anlamadım. Muhakkak yazıcam canım zaten bugün tekrar test yapmamak için zor tutuyorum kendimi. Canını sıkma bence kötü giden bişey yok ben iki gündür bel ve kasik ağrısı cekiyorum ve normalmiş. Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin..

canım ben doktora sormadan progestan aldım kullanıyorum ağrılara iyi geliyor

canım ben doktora sormadan progestan aldım kullanıyorum ağrılara iyi geliyor

Benim 4 arkadaşım hamile hepside gebeliğin ilk zamanlarında doktorun vermesiyle o dediğin ilacı kullandılar. Bebeğin tutunmasina yardımcı oluyormuş

Bugün yeniden kan testi yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı yani HAMİLEYİMMMMMMMMMM :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün yeniden kan testi yaptırdım ve sonuç 39,14 çıktı yani HAMİLEYİMMMMMMMMMM :)

tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin bana da dua et değerlerim yükselsin valla diken üstündeyim

ay tebrik ederim.canım adetim 2 gün geçti benmde ama korkumdan yaptıramıyorum 2 yıldır denediğim için ..yumurtlama zamanı falan takip etmişmiydin bide ne zaman bu testleri yaptın adet geçtimi

ay tebrik ederim.canım adetim 2 gün geçti benmde ama korkumdan yaptıramıyorum 2 yıldır denediğim için ..yumurtlama zamanı falan takip etmişmiydin bide ne zaman bu testleri yaptın adet geçtimi

Şöyle ki, benim son adet tarihim 5 Şubat ve 8 Mart'ta olmam gerekiyordu adetlerim düzenlidir. Ama olmadim ve biz eşimle 9 martta korunarak birlikte olduk. Sonra adetim gelmedii ve 5 gün geçince doktora gittim kan testi idrar testleri negatif çıktı. Ama bende hiçbir adet belirtisi yoktu ve olmadım da. Adetim 12 gün geçince yine doktora gittim test yaptik 7, 85 çıktı doktor pozitif ama kesin hamilesin diyemiyorum dedi. Bugün testin üstüne 2 gün geçti yeniden kan testi yaptırdım ve sonuç 39.14 çıktı. Yani adetim 14 gün geçti. Benim adet olmam gereken tarihte gebe kalmışım ve gebeliğim tahminimce 2 haftalik falan..

ya harikasın sen :))) çok sevindim senin adına rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşallah darısıda başımaaaaaaaaaa belirtilerin nelerdi

Son düzenleme:
ya harikasın sen :))) çok sevindim senin adına rabbim sağlıcakla devamını getirsin inşallah darısıda başımaaaaaaaaaa belirtilerin nelerdi

Sadece kasığımda batma ve sık idrara çıkmak. Ama daha belirtilerim yeni çıkıyor daha çok yeni bir gebelik olduğu için.. Amin çok sağol tatlım Rabbim tüm isteyenlere versin. Darısı başına inşaallah :)

canım ya üç gün sonraki değerim düşük geldi rabbimden hayırlısı artık 119,52 geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…