• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değerim 3.35

celikkiz61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
89
60
3
26
Kızlar merhaba ben 22 haziranda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Birkaç gündür bebeğime hamileyken yaşadığım baız belirtileri yaşıyorum. Sık idrara çıkmak, hafif arada baş dönmesi, 2 3 gün şiddetli başım ağrıdı. Kendim de laboratuvar teknikeriyim laboratuvarda Emin olmak için test yaptım beta değerim 3.35 çıktı sonra yaptım negatif çıktı sonra tekrarladım yine 3 çıktı. Kafam çok karıştı var mı bu şekilde olup sonradan değeri yükselen?? Adetime şuan 8 9 gün var

Kızlar merhaba ben 22 haziranda bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Birkaç gündür bebeğime hamileyken yaşadığım baız belirtileri yaşıyorum. Sık idrara çıkmak, hafif arada baş dönmesi, 2 3 gün şiddetli başım ağrıdı. Kendimi laboratuvar teknikeriyim laboratuvarda Emin olmak için test yaptım beta değerim 3.35 çıktı sonra yaptım negatif çıktı sonra tekrarladım yine 3 çıktı. Kafama çok karıştı var mı bu şekilde olup sonradan değeri yükselen?? Adetime şuan 8 9 gün var
Beta değeriniz yeni yeni sıfırlanıyor olabilir

Kürtajdan 15 gün sonra test yaptım 8di. 3 4 gün daha sonra sıfırlandı mı diye yine test yaptım değerim <2 idi.

Korunma öneriyorlar kürtaj sonrası size önermediler mi?Korunmadıysanız gebelik olabilir kürtaj sonrası rahim daha da yatkın oluyor gebeliğe. Değerin yükselme ihtimali var daha adete çok var.gerekli testleri yaptırmadıysanız doktorunuzla konuşup önleminizi almanızı öneririm tekrar yaşamamak için

Korunma öneriyorlar kürtaj sonrası size önermediler mi?Korunmadıysanız gebelik olabilir kürtaj sonrası rahim daha da yatkın oluyor gebeliğe. Değerin yükselme ihtimali var daha adete çok var.gerekli testleri yaptırmadıysanız doktorunuzla konuşup önleminizi almanızı öneririm tekrar yaşamamak için
Bir regl bekledikten sonra korunmasız ilişki önerdi doktorum Bende pcoslu olduğum için fazla bekleyip riske atmak istemedim, teşekkür ederim

Back
X