Kaç günlük gecikmeyle pozitif gördünüz?Arkadaşlar merhaba son adrt gunum 14 temmuz bugun bugun 24 agustos 3 idrar testim pozitif cikti kan tahlili verdiğimde degerim 117 cikti ama ultrason gorulmedi kac haftalik kesin bilgim yok belirtilerimi yogun yasiyorum bebek ne zaman gorunur kac haftalik hamileyim agrilarim oluyo dusuk riskinden korkuyorum
10 gunluk anladim kan verdimKaç günlük gecikmeyle pozitif gördünüz?
Daha öncesinde hiç test yapmış mıydın ne zaman pozitif gördün onu merak ettim bende gecikmedeyim de10 gunluk anladim kan verdim
Bence 4. Haftanda falansın beta değerine göre kesede geç gözüküyormuş biraz dahaArkadaşlar merhaba son adrt gunum 14 temmuz bugun bugun 24 agustos 3 idrar testim pozitif cikti kan tahlili verdiğimde degerim 117 cikti ama ultrason gorulmedi kac haftalik kesin bilgim yok belirtilerimi yogun yasiyorum bebek ne zaman gorunur kac haftalik hamileyim agrilarim oluyo dusuk riskinden korkuyorum
Adet gunume gore 6 hafta oluyo test verdigjmde 3 hafta falandi herhalde degerim dusuk diye susunup tedirgin oluyorumBence 4. Haftanda falansın beta değerine göre kesede geç gözüküyormuş biraz daha
Daha sonra beta verdiniz mi yine artış va
117 cok dusuk goremezsin 3000 fln olacak ki keseyi goresin daha 2 haftalik falan bebek .Arkadaşlar merhaba son adrt gunum 14 temmuz bugun bugun 24 agustos 3 idrar testim pozitif cikti kan tahlili verdiğimde degerim 117 cikti ama ultrason gorulmedi kac haftalik kesin bilgim yok belirtilerimi yogun yasiyorum bebek ne zaman gorunur kac haftalik hamileyim agrilarim oluyo dusuk riskinden korkuyorum
Agrin varsa hemen doktora git bence bana agri normaldir falan dediler ben yine de doktora daniştim kese arkasinda kanama gördü doktor ve hemen igne basladik duzeldi cok şükür.Arkadaşlar merhaba son adrt gunum 14 temmuz bugun bugun 24 agustos 3 idrar testim pozitif cikti kan tahlili verdiğimde degerim 117 cikti ama ultrason gorulmedi kac haftalik kesin bilgim yok belirtilerimi yogun yasiyorum bebek ne zaman gorunur kac haftalik hamileyim agrilarim oluyo dusuk riskinden korkuyorum
Birden artar günden güne artıyor değer zaten tedirgin olma canımAdet gunume gore 6 hafta oluyo test verdigjmde 3 hafta falandi herhalde degerim dusuk diye susunup tedirgin oluyorum
Doktor 117 değerle 3 hafta olduğunu söyledi ama adet hesabına göre 6 hafta dedi biraz bekledim değerim yükselsin diye vitamın takviye alıyorum folikasit 2 gün sonra tekrar test vericem ara ara ağrım oluyorAgrin varsa hemen doktora git bence bana agri normaldir falan dediler ben yine de doktora daniştim kese arkasinda kanama gördü doktor ve hemen igne basladik duzeldi cok şükür.
Doktor 2 hafta içinde 2500 değer üzerinde olmam gerektiğini söyledi değerim düşük olduğu için o ladar yükselmez diye korkum varBirden artar günden güne artıyor değer zaten tedirgin olma canım
İnşallah teşekkür ederim2 gunde bir 2 kati artıyor yukselir merak etme
2 gün sonra vericem inşallah olmuştur 117 değerin üstünden 2 hafta geçtiDaha sonra beta verdiniz mi yine artış var mı
İnşallah artar hayırlısı ile sen içini ferah tutDoktor 2 hafta içinde 2500 değer üzerinde olmam gerektiğini söyledi değerim düşük olduğu için o ladar yükselmez diye korkum var