Benim de son regl tarihi 6 Mayıs. Geç döllenme olmuş bu gün duyduk kalp atışını tam 7 haftalık. Sen gitsen her şeyini bir arada görürsün 8+5 olman gerek
Ya neye dayanarak korkutuyor hayret bişey. Rahimde bi oluşum görülmez korkulur anlarım. Beta dalgalanır anlarım. Ama bir betayla sizi neden korkutuyor çok kızdım. Yüksek betada mol gebelik diye korkulabilir ama sizin bebek 2 aylık maşallah elbet yüksek olur betanız katlana katlana büyüyüp yükselen bişey sonuçta.
Aşırı saçma bi gerekçe. Bu kadar mı dünyadan uzak bi arkadaş bu? Tüm gebelerin yerleşme kanaması yaşadığını yaşamayanların sağlıksız gebelik geçirdiğini mi sanıyor? Bence o arkadaşa kulak tıkayın belli ki cahil.
Hamilelik düşündüğünde başlaman gerekiyor folik asite. Ben 8 aydır kullanıyorum. Bir sorun olmaz heralde yanlış bilgi vermeyeyim. Benim hiç umudum yoktu, zaten tedaviye başlayacağım diye deneme bile yapmamıştık fazla. Diğer aylardan daha farklı hissediyordum, hemen anladım regl 6 gün geçtiğinde. Siz de gidin bir an önce baksınlar
Hamilelik düşündüğünde başlaman gerekiyor folik asite. Ben 8 aydır kullanıyorum. Bir sorun olmaz heralde yanlış bilgi vermeyeyim. Benim hiç umudum yoktu, zaten tedaviye başlayacağım diye deneme bile yapmamıştık fazla. Diğer aylardan daha farklı hissediyordum, hemen anladım regl 6 gün geçtiğinde. Siz de gidin bir an önce baksınlar
Ben onu hamilelikten önce kullanıyordum, şu an başka folik asite geçtik. Her gün içiyorum, 3 günde bir ilk defa duydum. Siz bi kadın doğuma gidin en iyisi, o gerekenleri verir size