Beta değerim 10000 normal mi bu değer ?

Benim de son regl tarihi 6 Mayıs. Geç döllenme olmuş bu gün duyduk kalp atışını tam 7 haftalık. Sen gitsen her şeyini bir arada görürsün 8+5 olman gerek
Ya maşallah

Ya siz hemen anladınız mı hamile olduğunuzu ben daha dün öğrendim folik asitte kullanmadım sorun olur mu daha yeni verdi acildeki dr

Yerleşme kanamam olmadı diye

Yerleşme kanamam olmadı diye

Aşırı saçma bi gerekçe. Bu kadar mı dünyadan uzak bi arkadaş bu? Tüm gebelerin yerleşme kanaması yaşadığını yaşamayanların sağlıksız gebelik geçirdiğini mi sanıyor? Bence o arkadaşa kulak tıkayın belli ki cahil.

Ya maşallah

Ya siz hemen anladınız mı hamile olduğunuzu ben daha dün öğrendim folik asitte kullanmadım sorun olur mu daha yeni verdi acildeki dr
Hamilelik düşündüğünde başlaman gerekiyor folik asite. Ben 8 aydır kullanıyorum. Bir sorun olmaz heralde yanlış bilgi vermeyeyim. Benim hiç umudum yoktu, zaten tedaviye başlayacağım diye deneme bile yapmamıştık fazla. Diğer aylardan daha farklı hissediyordum, hemen anladım regl 6 gün geçtiğinde. Siz de gidin bir an önce baksınlar

Ya ben de 9 ay denedik denedik olmadı sürpriz oldu bana da

Sağlık ocağındaki doktor folibol verdi 3 günde 1 kullancaksın dedi doğru dimi
Ben onu hamilelikten önce kullanıyordum, şu an başka folik asite geçtik. Her gün içiyorum, 3 günde bir ilk defa duydum. Siz bi kadın doğuma gidin en iyisi, o gerekenleri verir size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…