- 17 Mart 2025
- 26
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi Elifzehra1
-
Bende 21 ile öğrenmiştin adet günü hatta. 4 güne yükseliyo zaten 348 falan olmuştu . Bebek yeni olduğu için düşük olur, bir kaç güne normale dönüyo korkmayınMerhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım?
Çok teşekkür ederim. Belirtimin olmamasıda şüpheye düşürdü beniBende 21 ile öğrenmiştin adet günü hatta. 4 güne yükseliyo zaten 348 falan olmuştu . Bebek yeni olduğu için düşük olur, bir kaç güne normale dönüyo korkmayın
Korkmayın ya bende şuan 2. Ye hamileyim sanırım . adetime 4 gün var o yüzden biraz bekleyeceğim kesinse değerim yüksek çıksın en azından diye .Çok teşekkür ederim. Belirtimin olmamasıda şüpheye düşürdü benio yüzden korkuyorum
Bende 24 ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştur gayet normal değerin önemli olan sonra ki yükselmesi nasıl olucak canımMerhaba hanımlar regle üç gün kala beta değerim 21 çıktı. Herkes çok düşük dediği için aşırı stres yaptım ilk gebeliğim ve göğüslerimin şişmesi dışında hiçbir belirtim yok. Sizce değer normal mi yoksa korkmalı mıyım?
Yaa umarım hamilesinizdirKorkmayın ya bende şuan 2. Ye hamileyim sanırım . adetime 4 gün var o yüzden biraz bekleyeceğim kesinse değerim yüksek çıksın en azından diye .
Önemli olan artış olması
Siz kaç gün varken öğrenmiştiniz acaba?Bende 24 ile öğrenmiştim geç döllenme olmuştur gayet normal değerin önemli olan sonra ki yükselmesi nasıl olucak canım
Korkmayın sağlıkla gelsin varsa daYaa umarım hamilesinizdirbencede gecikince vermek daha mantıklı böyle olunca ister istemez stres oluyor insan.
tabi ki yazarımKorkmayın sağlıkla gelsin varsa dasonucu yazarsınız merak ederim
3/4 gün varkenSiz kaç gün varken öğrenmiştiniz acaba?
Anladım sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Belirtileriniz nelerdi?3/4 gün varken
Sadece sırt ağrısı vardı başka bişey yoktuAnladım sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım. Belirtileriniz nelerdi?
Sol kasığımda batma mı denir bilmiyorum ama bir şeyler hissediyorum pantolon vs rahat giyemiyorum şuan yan bile uzanamadım . 2 gündür de Hapşurunca kasıklarıma çok ağrı giriyo refleks bağırdığımı biliyorum ne alakaysa . Başka yoktabi ki yazarımsizin belirtiniz var mı?
Merhabaa bugün kan testi vermiştim sonucum 122 çıkmışKorkmayın sağlıkla gelsin varsa dasonucu yazarsınız merak ederim
Gerçekten mi çok güzel bir haberMerhabaa bugün kan testi vermiştim sonucum 122 çıkmış
YarınGerçekten mi çok güzel bir haberbat ne zamandı sizin
Bence gayet iyi yeniden yaptırdınız mı benimde bugün bat 30 çıktı beta değerim hamile miyimdir sizcdArkadaşlar benim adet dönemim 23 martta idi henüz 3 günüm var beta değerim 76 çıktı sizce nasıl sonuç ??
Yaptırdım evet perşembe 76 cuma 117 pazar 332 çıktı,düşük çıkması önemli değil artışına bakmanız gerekli şu an hamilesiniz evetBence gayet iyi yeniden yaptırdınız mı benimde bugün bat 30 çıktı beta değerim hamile miyimdir sizcd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?