• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri !!

Mavis-prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
174
137
103
30
Kızlar selam
Cuma günü test yaptım pozitif çıktı evimizin yakınında hemen tıp merkezine gidip kan verdim deger 23.63 çıktı
Pazartesi sağlık ocağına gittim 163.95 çıktı doktor tekrar istedi dün kan verdim bugün 647.39 çıkmış bu artış normal mi doktor öğleden sonra yoktu bugün
Yarın gidicem sağlık ocağına 2 kat artis olması gerekmiyor mu bu fazla değil mi korkuyorum bı sorun olabilir mi??

Bazılarının fazla artabiliyor, merak etmeyin gayet sağlıklı ilerliyor görünüyor ☺️ hayırlısı olsun 🌸

İki günde bir aynı merkezlerde, aynı saatlerde yaptirdigin testler iki kat ya da yüzde atmış civarında artıyor mu diye bakarız tamm ama senin merkezler farklı, günlerde düzenli değil, bu durumda artışın gayet normal yani

Bazılarının fazla artabiliyor, merak etmeyin gayet sağlıklı ilerliyor görünüyor ☺️ hayırlısı olsun 🌸
Yani biraz karışık yazmışım bu sonuçlar
7 Mart
10 Mart
12 Mart normal degil mi burda gördüklerim hep 2 kat artış diyordu fazla olunca korktum biraz inşallah öyledir teşekkür ederim 🥹

İki günde bir aynı merkezlerde, aynı saatlerde yaptirdigin testler iki kat ya da yüzde atmış civarında artıyor mu diye bakarız tamm ama senin merkezler farklı, günlerde düzenli değil, bu durumda artışın gayet normal yani
Merhaba
Aslında ilk seferinde farklı yerde verdim diğerleri sağlık ocağı karışık yazmışım ama
7 Mart
10 Mart
12 Mart tarihler bu sekilde

Merhaba
Aslında ilk seferinde farklı yerde verdim diğerleri sağlık ocağı karışık yazmışım ama
7 Mart
10 Mart
12 Mart tarihler bu sekilde
Saatler de düzenli mı, çok onemli değil artış normal ilk zamanlarda olur böyle ufak tefek farklar, iki kat olması gereken değer, ama iki katta duracak hali de yok yani merak etme 😊

İkizlerde dört katı kadar artış oluyor, bu gayet normal gebelik artışı, stres yapmana gerek yok haftaya Çarşamba perşembe randevu alırsan keseni görebilirsin sanırım 😊

Saatler de düzenli mı, çok onemli değil artış normal ilk zamanlarda olur böyle ufak tefek farklar, iki kat olması gereken değer, ama iki katta duracak hali de yok yani merak etme 😊
Evet saatlerde aynı her ikisinde de inşallah sağlıklı olur kimyasal falan olur diye korkuyorum açıkçası belirsizlik olunca insanın aklına her ihtimal geliyor

Benim ilk 93tü. 2 gün sonra 309 çıktı. Doktora gittiğimde artışın gayet güzel deyip bir daha kan istemedi sadece muayene etti.
Kendinizi strese sokmayın 🌸

Back
X