Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet döngünüz kaç günde bir oluyorMerhaba kızlar
Son âdet tarihime göre 45 günlük gebeyim. Bugün beta baktırdım 395,6 çıktı. İnternette değişik değişik yorumlar var. Sizce durum nedir doktora gidene kadar tecrübelilerden yorum bekliyorum
Merhaba kızlar
Son âdet tarihime göre 4Bugün beta baktırdım 395,6 çıktı. İnternette değişik değişik yorumlar var. Sizce durum nedir doktora gidene kadar tecrübelilerden yorum bekliyorum
Tam 32 günde oluyor düşük ihtimali falan yazmışlar googledaAdet döngünüz kaç günde bir oluyor
45 gün için düşük değer ama geç döllenmedir bence
Her zaman 14.günde yumurtalarken,hamile kaldığınız ay 21.günde yumurtlamışsınız gibi. (Rakamlar afaki) geç döllenme bu oluyor. Sağlıksız demek değil ama gebeliğin sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu öğrenmek için en az 2 kan değeri lazım. Yani tek kan değeri yetmez. Artış oranına bakmak lazım. Bir kere daha kan verin.Kızlar kusura bakmayın ilk gebeliğim ve plansız yakalandım geç döllenme ne demek bir risk var mıdır yani
Ne zaman kan versem daha iyi görürüz pekiHer zaman 14.günde yumurtalarken,hamile kaldığınız ay 21.günde yumurtlamışsınız gibi. (Rakamlar afaki) geç döllenme bu oluyor. Sağlıksız demek değil ama gebeliğin sağlıklı mı sağlıksız mı olduğunu öğrenmek için en az 2 kan değeri lazım. Yani tek kan değeri yetmez. Artış oranına bakmak lazım. Bir kere daha kan verin.
Bu kanı ne zaman verdinizNe zaman kan versem daha iyi görürüz peki
Bu akşam verdimBu kanı ne zaman verdiniz
Benimde 287 çıktı ama 24 günde bir adet oluyorum gecikmemin 2. Günüydü biraz daha bekle bakalım geç döllenme sanırım adet gununle de alakalı olabilirBu akşam verdim
Yani şöyle ki; her gebelikte hersey mümkün.. dış gebelik ihtimali de var,düşük ihtimal de olsa kimyasal olma ihtimali de var. Normalde 2 günde bir kan verilir ama dış gebelikse çok da geç kalmamak adına yarın bi daha verin derim ben. Yarınki çok belli olmaz ama diğer ertesi günkü daha net belli eder.Bu akşam verdim
Ya zaten son adetim de çok gecikmişti onunla alakalı olabilir mi acabaBenimde 287 çıktı ama 24 günde bir adet oluyorum gecikmemin 2. Günüydü biraz daha bekle bakalım geç döllenme sanırım adet gununle de alakalı olabilir
Tamamdır ben yarın tekrar bi kan vereyim. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinYani şöyle ki; her gebelikte hersey mümkün.. dış gebelik ihtimali de var,düşük ihtimal de olsa kimyasal olma ihtimali de var. Normalde 2 günde bir kan verilir ama dış gebelikse çok da geç kalmamak adına yarın bi daha verin derim ben. Yarınki çok belli olmaz ama diğer ertesi günkü daha net belli eder.
Olabilir canım gebelik düşünüyorsan adetlerin uzayabilir kisalabilir vücut kendini hamilelige hazırlıyor diye biliyorumYa zaten son adetim de çok gecikmişti onunla alakalı olabilir mi acaba
Aslında plansız bir gebelikti ama ben herhalde üşüttüm deyip önemsememiştim geçen ay gecikmeyi. Belki de dediğiniz gibiydi. Yeterli korunamadım demek ki.Olabilir canım gebelik düşünüyorsan adetlerin uzayabilir kisalabilir vücut kendini hamilelige hazırlıyor diye biliyorum
Umarım hayırlısı olur yaa aslında plansız gebelik ama nedense bi garip oldum. Düşer mi diye korku geldi birden. Yarın sonuç çıktığı gibi yazacağım hemenSağlıklı yorum için birden fazla değer olmalı ki, artışa göre sağlıklı bir gebelik mi anlayabilelim. Hakkınızda hayırlısı olsun, bir sonraki beta değerinizi de haber verin.