Kimyasal gibi duruyor
Nasıl yani anlatır mısın ayrıntılı gerçekten kafam çok karışık moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşallah benimde senin gibi olur bebeğimi bende kucağıma alırım bana yardım et nasıl oldu sürecin anlat lütfenBen varın
Beta duzgun yukselmedi ama cocugum dogdu
Tabii anlatırım sakın olun inşallah siz de kucaginiza alirsinizNasıl yani anlatır mısın ayrıntılı gerçekten kafam çok karışık moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşallah benimde senin gibi olur bebeğimi bende kucağıma alırım bana yardım et nasıl oldu sürecin anlat lütfen
Benim sonra kahverengi akintim oldu ara ara kanama tarzı akintilarim oldu karnım falan da ağrıdıBenim artışım ilk gün 117.9 dört gün sonra tekrar baktım 122.9 benim çok düşük değil mi hala adet olmadım sadece arada bir sancım oluyor sanki adet olacak gibi şiddetli oluyor sonra hemen hiç bişey yok Muş gibi geçiyor sizinde boylemiydi
Değerlerinizi hatırlıyor musunuz? Ben şuan öyleyim de merak ettimBen varın
Beta duzgun yukselmedi ama cocugum dogdu
HatirlamiyorumDeğerlerinizi hatırlıyor musunuz? Ben şuan öyleyim de merak ettim
Bende de dış gebelik ihtimali var dediler ama emin olamadılar. Eğer dış gebelik değilse sağlıksız bi gebelik kürtaj yaparız dedi ama bana umut oldunuz :) kürtaj için bekleyeceğim. Pazar tekrar kan verip pazartesi göstereceğim değerimde artış varsa eğer kürtajı kabul etmeyeceğimHatirlamiyorum
Ama doktorun bırak iki katı bir buçuk kat bile yukselmemis dediğini hatirliyorum
Artislariniz kötü değil benceBende de dış gebelik ihtimali var dediler ama emin olamadılar. Eğer dış gebelik değilse sağlıksız bi gebelik kürtaj yaparız dedi ama bana umut oldunuz :) kürtaj için bekleyeceğim. Pazar tekrar kan verip pazartesi göstereceğim değerimde artış varsa eğer kürtajı kabul etmeyeceğim
Benim değerler
1. Gün 7
3. Gün 34
8. Gün 75
9. Gün 99
9. Günü başka hastane de verdim şimdi aynı hastane de 11. Gün tekrar kan vereceğim. 200 civarı bişey çıkarsa takibe devam diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?