• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta değeri yavaş yükseliyor

Edaaa1233

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4
0
1
26
Merhabalar son adet tarihim 27 şubat döngüm 26-28 gün aralığında sürüyor 12-13 mart tarihinde korunmasız ilişki yaşadık 25 martta evde test yaptım bir tanesi silik çıktı ertesi gün 26 martta kan testi verdim değer göstermiyor şüpheli pozitif 3 gün sonra tekrar yapın dediler regl gecikmesinin 3. Günü 29 martta doktor kontrolüne gittim alttan muayene ederek ultrason baktı biri 2mm diğeri 1mm iki tane keseye benzer bir şey gördüğüni söyledi kan değerlerim de progestron 11,52 beta hcg 48,1 çıktı 2 gün sonra tekrarladık regl gecikmesinin 5. günü bugün 31 martta beta hcg 55,1 çıktı değerlerin düşük olduğunu söyledi biraz tedirginim kanama vs başka bir şey yok kasık karın bölgelerimde kısa süreli sancılar oluşuyor benzer durum yaşayanlar var mıdır değer yükselir mi 😔

Bende varım moralim çok bozuk adetimin gecikmesinde birinci gün kan testi verdim 117.9 çıktı adetimin dördüncü gecikmesinden yani bugün test verdim 122.8 çıktı nasıl bişey ya ben çok yüksek bekliyodum bilgisi olan lütfen içimi rahatlatabilir mi

Ben varın
Beta duzgun yukselmedi ama cocugum dogdu
Nasıl yani anlatır mısın ayrıntılı gerçekten kafam çok karışık moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşallah benimde senin gibi olur bebeğimi bende kucağıma alırım bana yardım et nasıl oldu sürecin anlat lütfen

Nasıl yani anlatır mısın ayrıntılı gerçekten kafam çok karışık moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inşallah benimde senin gibi olur bebeğimi bende kucağıma alırım bana yardım et nasıl oldu sürecin anlat lütfen
Tabii anlatırım sakın olun inşallah siz de kucaginiza alirsiniz
Kan testi yapıldı hamilelik çıktı kan testinde 2 gün sonra tekrar test ver dediler verdim 2 katı artmadı sonra 2 gün geçti tekrar verdim yine artmadı doktor sey dedi hatta 1 bucuk kat artsa bile kabulüm ama o bile artmamis bu gebelik sağlıksız kürtaj yapalım dedi çok emin bir şekilde sonra yine de bakayim dedi alttan muayenede kese göründü bu defa da bu kese boş boş gebelik büyük ihtimalle dedi
Ac karna gel de alalım dedi hatta benim içime sinmedi başka doktora gittim o bekle dedi
Sonra başka bir doktora daha gittim o da böyle seyler olabilir dedi
2 hafta sonra başka doktora gittim kalp atisi duydum ona da söyledim olabilir böyle şeylerle karsilasiyoruz dedi ve kızım doğdu çok şükür hamilelikte gelişim geriliği var dediler bebek kilo almıyor dediler 3100 gr doğdu hatta o da çıkmadı
Kalbinde küçük bir delikle doğdu o da kendiliginden kapandı
Aslında bu betanin düzenli artmayisi gelişim geriligi kalpteki delik hepsi birbiriyle alakaliymis ama bir sey diyen olmadı o zaman
Siz sadece bekleyin Allah verirse kim mani olabilir
Gerekirse başka doktora gidin

Benim artışım ilk gün 117.9 dört gün sonra tekrar baktım 122.9 benim çok düşük değil mi hala adet olmadım sadece arada bir sancım oluyor sanki adet olacak gibi şiddetli oluyor sonra hemen hiç bişey yok Muş gibi geçiyor sizinde böyle miydi

Benim artışım ilk gün 117.9 dört gün sonra tekrar baktım 122.9 benim çok düşük değil mi hala adet olmadım sadece arada bir sancım oluyor sanki adet olacak gibi şiddetli oluyor sonra hemen hiç bişey yok Muş gibi geçiyor sizinde boylemiydi

Benim artışım ilk gün 117.9 dört gün sonra tekrar baktım 122.9 benim çok düşük değil mi hala adet olmadım sadece arada bir sancım oluyor sanki adet olacak gibi şiddetli oluyor sonra hemen hiç bişey yok Muş gibi geçiyor sizinde boylemiydi
Benim sonra kahverengi akintim oldu ara ara kanama tarzı akintilarim oldu karnım falan da ağrıdı
Bakin benim şu an ikinci hamileligim ama gidip kan testi verip beta dahi baktirmadim direkt keseyi görmeye gittim
İnsanı yipratiyorlar

Hatirlamiyorum
Ama doktorun bırak iki katı bir buçuk kat bile yukselmemis dediğini hatirliyorum
Bende de dış gebelik ihtimali var dediler ama emin olamadılar. Eğer dış gebelik değilse sağlıksız bi gebelik kürtaj yaparız dedi ama bana umut oldunuz :) kürtaj için bekleyeceğim. Pazar tekrar kan verip pazartesi göstereceğim değerimde artış varsa eğer kürtajı kabul etmeyeceğim
Benim değerler
1. Gün 7
3. Gün 34
8. Gün 75
9. Gün 99
9. Günü başka hastane de verdim şimdi aynı hastane de 11. Gün tekrar kan vereceğim. 200 civarı bişey çıkarsa takibe devam diyeceğim

Bende de dış gebelik ihtimali var dediler ama emin olamadılar. Eğer dış gebelik değilse sağlıksız bi gebelik kürtaj yaparız dedi ama bana umut oldunuz :) kürtaj için bekleyeceğim. Pazar tekrar kan verip pazartesi göstereceğim değerimde artış varsa eğer kürtajı kabul etmeyeceğim
Benim değerler
1. Gün 7
3. Gün 34
8. Gün 75
9. Gün 99
9. Günü başka hastane de verdim şimdi aynı hastane de 11. Gün tekrar kan vereceğim. 200 civarı bişey çıkarsa takibe devam diyeceğim
Artislariniz kötü değil bence
Mutlaka takip edin

Back