- 8 Haziran 2021
- 19
- 2
- 36
- 31
- Konu Sahibi Ebraraltun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hamilesiniz ve güzel artmış değer. Bu arada değer 3000 olmadan boşuna gitmeyin doktora. Yaklaşık 3000 den önce karından kese görünmüyor.Eki Görüntüle 3337107 Eki Görüntüle 3337108 merhaba arkadaşlar günaydın. Geçen ayın 19 da evde test yaptım çift çizgi çıktı. 22 sinde doktora gittim kan değerim 6.8 di aynı gün doktorun alttan muayenesi yüzünden düşük yaptım. Bu ay içimden bir ses sürekli hamile olduğu mu söyledi gittim test aldım çok silik çıktı. Cuma günü doktora gittim. Değerim 57,28 çıktı iki gün sonra tekrar yaptırın dedi. Bu gün yaptırdım 166,55 çıktı ama doktor olmadığı için gösteremedim. Bakabilir misiniz normal mi...
Ben oğluma hamileliği mi 3 ay sonra tesadüf eseri öğrenmiştim ve o yüzden bu süreçlerin hiçbirini yaşamadım. Evde test yaptıktan sonra bir gun sonra pembe renkte akıntım vardı çok az bende tedirgin oldum devlete acile gittim doktora anlattım ama bana dedi ki kan testi vermemişsin nasıl hamile olduğunu biliyorsun. Ben de dedim ki evde test yaptım 3 tane üçü de çift çizgi çıktı. Bu hafta dedim 12-12 çalıştığım için hastaneye gidip kan veremedim. Şu an dedi ultrasonda görünmez ben sana kan testi yapsam da anca sabah çıkar dedi. Bir tane böyle uzun bir çubuk gibi bir cihazla alttan muayene yaptı ve çok canım yandı. Normalde yapılmaması gerekirmiş bunun ben bunu tabii bir hafta sonra öğrendim. Acilden çıkar çıkmaz hemen gittim özel bir hastanede kan testi verdim. Değer 6.8 çıktı işe gittiktenbir saat sonra da zaten çok ağır bir şekilde kanamam oldu 3 gün sürdü doktor hakkında da bir sürü şikayet varmış ben de şikayet ettim ama ne olur bilmiyorum tabii...Normal gözüküyor artış. Ancak muayene yüzünden düşük yaptınız anlayamadım?
Çok teşekkür ederim. Değerin 3.000 olduğunu görene kadar doktora gidip kan testi vermeli miyim yoksa tahmini mi mesela örnek veriyorum bir hafta iki hafta bekleyip ondan sonra direkt doktora mı randevu almalıyım...Evet hamilesiniz ve güzel artmış değer. Bu arada değer 3000 olmadan boşuna gitmeyin doktora. Yaklaşık 3000 den önce karından kese görünmüyor.
Artış normal gözüküyor 1 hafta sonra keseyi görebilirsiniz diye düşünüyorum.Çok teşekkür ederim. Değerin 3.000 olduğunu görene kadar doktora gidip kan testi vermeli miyim yoksa tahmini mi mesela örnek veriyorum bir hafta iki hafta bekleyip ondan sonra direkt doktora mı randevu almalıyım...
Baştan söyleyeyim amacım asla doktoru aklamak veya yok öyle olmamıştır demek değil. Ama bazen bu tür olaylar hayatımızda boşuna yük oluyor. Gebeliğmin ilk haftalarında alttan muayene bende oldum çok tercih edilmese de yapılabilen bir işlem. 6.8 değeri de bebek tuttu tutmadı arası bir şey ve muhtemelen kimyasal gebelik olarak da yorumlanıyor. Sizin hikayeniz daha çok kimyasal gebelik yaşayıp daha sonrada regli ile atılmış gibi. Yani eğer bu üzerinizde bir yükse bunu da yaşamış olabilirsiniz diye yorum yapmak istedimBen oğluma hamileliği mi 3 ay sonra tesadüf eseri öğrenmiştim ve o yüzden bu süreçlerin hiçbirini yaşamadım. Evde test yaptıktan sonra bir gun sonra pembe renkte akıntım vardı çok az bende tedirgin oldum devlete acile gittim doktora anlattım ama bana dedi ki kan testi vermemişsin nasıl hamile olduğunu biliyorsun. Ben de dedim ki evde test yaptım 3 tane üçü de çift çizgi çıktı. Bu hafta dedim 12-12 çalıştığım için hastaneye gidip kan veremedim. Şu an dedi ultrasonda görünmez ben sana kan testi yapsam da anca sabah çıkar dedi. Bir tane böyle uzun bir çubuk gibi bir cihazla alttan muayene yaptı ve çok canım yandı. Normalde yapılmaması gerekirmiş bunun ben bunu tabii bir hafta sonra öğrendim. Acilden çıkar çıkmaz hemen gittim özel bir hastanede kan testi verdim. Değer 6.8 çıktı işe gittiktenbir saat sonra da zaten çok ağır bir şekilde kanamam oldu 3 gün sürdü doktor hakkında da bir sürü şikayet varmış ben de şikayet ettim ama ne olur bilmiyorum tabii...
Belki de dediğiniz gibi de olabilir ama inanın doktorun o gece ki tavrını ve hakkında ki şikayetleri görseydiniz neden böyle düşündüğü mü daha iyi anlardınız yakın bir arkadaşımda böyle bir durum oldu onunda ilk haftalarıydı ve tedaviyle yatarak atlattı. Eşim şehir dışındaydı ve ben tek gitmiştim üslubu bile dalga geçer gibiydi. Canı veren de alan da Allah herşey bir sebep bunu biliyorum ama orda benim şuan yaşadığım stres ve gerginliğin bile sebebi orda yaşadığım muamele. Sizin kocanız yok mu niye teksiniz evlilik dışı gebelik mi düşürmeyi mi çalışıyor sunuz açık açık anlatmadım ama gerçekten beni o gece psikolojik olarak bile mahvetti...Baştan söyleyeyim amacım asla doktoru aklamak veya yok öyle olmamıştır demek değil. Ama bazen bu tür olaylar hayatımızda boşuna yük oluyor. Gebeliğmin ilk haftalarında alttan muayene bende oldum çok tercih edilmese de yapılabilen bir işlem. 6.8 değeri de bebek tuttu tutmadı arası bir şey ve muhtemelen kimyasal gebelik olarak da yorumlanıyor. Sizin hikayeniz daha çok kimyasal gebelik yaşayıp daha sonrada regli ile atılmış gibi. Yani eğer bu üzerinizde bir yükse bunu da yaşamış olabilirsiniz diye yorum yapmak istedim