- 18 Aralık 2019
- 1.018
- 982
Yarın yapılacak canım iki günde bir artışı netleştirmek içinKan testi yaptimi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yapılacak canım iki günde bir artışı netleştirmek içinKan testi yaptimi canım
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerlerYarın yapılacak canım iki günde bir artışı netleştirmek için
İnşallah hala net değilim tedirginlik var artık rabbim ne nasip etmişse o olacakHayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Öyle canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah hala net değilim tedirginlik var artık rabbim ne nasip etmişse o olacak
Naptın canim kan verdinmiİnşallah hala net değilim tedirginlik var artık rabbim ne nasip etmişse o olacak
Akşam üstü vericem canım aynı saatte olması lazımmış bir öncekiyleNaptın canim kan verdinmi
Anladım canım bende öğlen yapacam bakalım bı değişiklik varmi çok merak ediyorum hamilelik belirtilerim hala devam ediyo benim hikayemi biliyosun dimi yorumun nedirAkşam üstü vericem canım aynı saatte olması lazımmış bir öncekiyle
Canım bence senin hamileliğin devam ediyor. 5 ile 20 arasında kaç gün vardı? 20 den bu yana kaç gün geçti? Kan tahliline git mutlaka bugün.inşallah sağlıkla devam ediyordurAnladım canım bende öğlen yapacam bakalım bı değişiklik varmi çok merak ediyorum hamilelik belirtilerim hala devam ediyo benim hikayemi biliyosun dimi yorumun nedir
5.7 Perşembe günüydü geçen hafta iki gün önce 20 çıkmıştı bugün de 6.4 çıktı demekki kimyasalmisCanım bence senin hamileliğin devam ediyor. 5 ile 20 arasında kaç gün vardı? 20 den bu yana kaç gün geçti? Kan tahliline git mutlaka bugün.inşallah sağlıkla devam ediyordur
Evet öyle görünüyor canım ama kimyasal düşükten bile sayılmıyor biliyorsun dimi değerin çok yükselmemiş hızlıca da düşmüş hemen rutin hayatına dönüp tekrar denemelere başlarsın kimyasal sonrası tekrar gebe kalma ihtimali çok yüksek. Hamdolsunki daha çok ilerlemeden farklı sıkıntılar yaşamadan kendiliğinden gidiyor5.7 Perşembe günüydü geçen hafta iki gün önce 20 çıkmıştı bugün de 6.4 çıktı demekki kimyasalmis
Öyle canım neden böyle oluyor anlamıyorum biseyimde yok en son Haziran da yine kimyasal geçirdim ondan öncede bı kalp atışı durmadı birde boş gebelik geçirdim bu 4. Olduiki sene içindeEvet öyle görünüyor canım ama kimyasal düşükten bile sayılmıyor biliyorsun dimi değerin çok yükselmemiş hızlıca da düşmüş hemen rutin hayatına dönüp tekrar denemelere başlarsın kimyasal sonrası tekrar gebe kalma ihtimali çok yüksek. Hamdolsunki daha çok ilerlemeden farklı sıkıntılar yaşamadan kendiliğinden gidiyor
Benim de eğer bu dış gebelikse 4. Olacak. Malesef yediklerimiz içtiklerimiz etki ediyor. Sabırla en iyi şekilde beslenmemiz lazım. Yoksa da aşılama/tüpbebek aşamasına geçicez mecbur yoksa çok yıpratıcı oluyorÖyle canım neden böyle oluyor anlamıyorum biseyimde yok en son Haziran da yine kimyasal geçirdim ondan öncede bı kalp atışı durmadı birde boş gebelik geçirdim bu 4. Olduiki sene içinde
Sonuç ne canım yaptnmi kan testiBenim de eğer bu dış gebelikse 4. Olacak. Malesef yediklerimiz içtiklerimiz etki ediyor. Sabırla en iyi şekilde beslenmemiz lazım. Yoksa da aşılama/tüpbebek aşamasına geçicez mecbur yoksa çok yıpratıcı oluyor
Ama tüp için erken diyor doktorum saglikliyi bulana kadar devam dediği tek şey buBenim de eğer bu dış gebelikse 4. Olacak. Malesef yediklerimiz içtiklerimiz etki ediyor. Sabırla en iyi şekilde beslenmemiz lazım. Yoksa da aşılama/tüpbebek aşamasına geçicez mecbur yoksa çok yıpratıcı oluyor
Sağlıklı doğal olması çok güzel tabii. Senin psikolojinde önemli canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin inşaallahAma tüp için erken diyor doktorum saglikliyi bulana kadar devam dediği tek şey bu
Çok sevindim canım senin adına inşallah sağlıkla ilerler bebeğinElhamdülillah sonucum 929.8 çıkmış Cumartesi kese için gideceğiz inşaallah hala inanamıyorum mucize gibi çok şükür
Ah inşallah bunca zaman sonra oldu bu kadar sıkıntılarla.hala korkularım var hala şüpheliyim rabbim en doğrusunu bilirÇok sevindim canım senin adına inşallah sağlıkla ilerler bebeğin
İnşallah çok daha iyi olur canım bence bekleme ama görünür vajinal ultrason la 800 den sonra görünmüştü benimAh inşallah bunca zaman sonra oldu bu kadar sıkıntılarla.hala korkularım var hala şüpheliyim rabbim en doğrusunu bilir