beta değeri bu nedir yaaaa

Eli ayağı yerinde aklı yerinde sağlıklı Tombiş bebişin olur inşallah.güzel haberleri bekliyorum

Canım daha çok erken kese demekki yeni oluşuyor az sabır bir 4 hafta olsun.3 haftalıkken zor görünür kese

Ya bu değerler 4 haftalikken boyleydi en son 5 haftalik ta 1604 değer çıktı işte haftaya cuma tekrar gidicem ins hayırlı haberler alırım bebisimden

Merhabalar benim durumumda olan var mi acaba ? Beta hcg 898-2974-3205-4400 cikti ama doktor iyi artmiyor degerler dedi kalp atisinida duydum ama kalbinin durmasindan korkuyorum..

Ne guzel iste bak normalmis hersey sıkma canini hamileliginin keyfini cikar olumsuz dusunmeyin.. dunya da yasama nasibi varsa ole yada bole yasicak hicbi zaman umitsizlik yok insallah kucagina da alirsin

İnsallah hayirlisiyla kucagima alarim cok strestli bu durum hamile olduguma sevinemiyorum..rabbim isteyen herkese hayirlisiyla. Nasip etsin su mubarek kandil gunu dualarimiz kabul olsun ins.

Niye sevinmiyorsun olumsuz bi durum yoksa.. hayata nasil bakarsan hayat onu sunuyor sana.. guzel dusun guzel olsun annesi simdiden uzme onu daha cok kucukkk :)

İnsallah canim dua ederim tabiki .. Cumartesini iple cekiyorum kalp atislarini tekrardan duymak icin gecmedi 1 hafta ..

insan ne kadar sabirsizlanir bende olsam oyle olurdum heralde:) duyarsin insallahh canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…