Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun güzel ilerlemiş kendinizi hiç strese sokmayın. Sağlıkla gelsinMerhaba,4+3 günlük hamileyim.Beta değerim pazar günü (332) bugün 1564 olmuş.Değerim nasıl sizce,kimyasal gebeliği eleyebilir miyiz bu değerle ?
Amin inşallahHayırlı olsun güzel ilerlemiş kendinizi hiç strese sokmayın. Sağlıkla gelsin![]()
Amin inşallah hepimizin inşallahHayırlı uğurlu olsun, iyi artmıs, sağlıkla da gelişir inşallah
Maşallah ne güzel çıkmış .Hemen bir kadın doğumdan randevu alın keseyiHanımlar adetim 5 gün gecikti beta değeri ise 5317 yardımcı olun lütfen
Aldım aldım yarın gideceğim ama sabahlar olmuyor kese görünür mü kiMaşallah ne güzel çıkmış .Hemen bir kadın doğumdan randevu alın keseyi
Görmeye gidin![]()
Gerçekten mi içim rahatladı kese gözükse bile kalp atışı duyulur muDeğeriniz gayet normal hemde eşimle hesapladik![]()
İnşallah canım duyulur neden duyulmasinnGerçekten mi içim rahatladı kese gözükse bile kalp atışı duyulur mu
Ben 5+2 de kese gördüm.. yarın da kalp atışı için gidicezGerçekten mi içim rahatladı kese gözükse bile kalp atışı duyulur mu
Ayy hadi inşallah bende yarın gideceğim umarım sizde kalp atışını duyarsınız hayırlı haberlerle inşallahBen 5+2 de kese gördüm.. yarın da kalp atışı için gidicez
Benim değerim kaç haftalık gözüküyor ki hiç bilmem böyle şeyleriBen 5+2 de kese gördüm.. yarın da kalp atışı için gidicez
Doktor onu soylicek canımBenim değerim kaç haftalık gözüküyor ki hiç bilmem böyle şeyleri
Kese göründü çok şükür haftaya kalp atışı duyarız dedi siz duydunuz mu kalp atışınıDoktor onu soylicek canım
Evet biz bugün duyduk çok şükür inşallah sizde duyarsınız bide bana 6+1 dedi doktor. Yani ben 4+2 de görmüşüm aslında keseyiKese göründü çok şükür haftaya kalp atışı duyarız dedi siz duydunuz mu kalp atışını