• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta çok düşük sizce nasıl yükselir nelere dikkat etmem gerek

malika001

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2024
299
112
18
31
Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı
IMG_8182.jpeg

Kalbini ferah tut. Bende dün 90 la öğrendim aMa doktorum ilk betaya takılma önemli olan 2 gün sonra artması dedi.

İnşallah sağlıkla artar değerlerimiz 🤲🏽

Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3530875
Canım inşallah sağlıkla ilerler tutunmayı kolaylaştırmak için bol su iç, çiğ kabak çekirdeği ye ve stres yapma:)

Kızlar sonuçlar için gittim doktora . Doktor beta değerin biraz yükselmiş dedi adetleri düzenli oluyor musun dedi evet dedim . Düzenli adet için biraz az değer dedi ve geç döllenede olabilir dedi . O zaman 2 günde bir takip edelim dedi . Pazar günü acilde kan ver düzenli yükseliyor mu bakalım dedi .nelrr dikkat etmem gerek böyle durum yaşayan var mı Eki Görüntüle 3530875
Bende ilk 160 ile öğrenmiştim reglim 1 gün gecikmişti önemli olan düzenli artması bu süreçte kendini zorlayacak ağır işler yapma ödem attırıcı besinlerden ve özellikle bitki çaylarından uzak dur. Kafein alımını da azalt kesinlikle inşallah sağlıkla ilerler sürecin 🙏

İlk kızımı 9 ile öğrendim :)

Bende ilk 160 ile öğrenmiştim reglim 1 gün gecikmişti önemli olan düzenli artması bu süreçte kendini zorlayacak ağır işler yapma ödem attırıcı besinlerden ve özellikle bitki çaylarından uzak dur. Kafein alımını da azalt kesinlikle inşallah sağlıkla ilerler sürecin 🙏
Teşekkür ederim inşallah sağlıklı ilerler

Back
X