• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta az arttı

sevgsssss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
813
251
53
Kızlar ilk değerim 3.15 ti 1.5 gün geçt 6.77 olmuş. Evet artış var ama çok az geldi bana kimyasal mı olacak acaba

Ovülasyon testi yaptım, yumurtlamanın 11. Günü çatlamanın 10. Günü çıktı değer adetime 4 gün falan var sanırım
Adete kadar fazla bir artış olur mu bilmiyorum ama umarım kimyasal değildir. Regl tarihiniz geçene kadar bidaha beta verip kendinizi strese sokmayın bence geçince verirsiniz garanti olur

Adete kadar fazla bir artış olur mu bilmiyorum ama umarım kimyasal değildir. Regl tarihiniz geçene kadar bidaha beta verip kendinizi strese sokmayın bence geçince verirsiniz garanti olur

Sonucu değiştirmişler . Bir daha kan vermeyi düşünmüyorum zaten

Eklentiler

• 8C365466-C70D-453B-90A5-DEE2855285BA.jpeg
    8C365466-C70D-453B-90A5-DEE2855285BA.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 41
En az %60 artması gerek. Değeriniz olması gerektiği şekilde artmış, çok erken yakalamışsınız değeri. Kan testini tekrarlayın bence 2 gün sonra inşallah artış devam eder.

En az %60 artması gerek. Değeriniz olması gerektiği şekilde artmış, çok erken yakalamışsınız değeri. Kan testini tekrarlayın bence 2 gün sonra inşallah artış devam eder.

Teşekkür ederim biraz araştırdım herkesin değeri 3 4 kat artarak gitmiş bana az geldi ondan öyle dedim

Back