Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta az arttı
- Konu Sahibi sevgsssss
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
Betayı bu kadar erken nasıl yakaladınız artış iyi bu aradaKızlar ilk değerim 3.15 ti 1.5 gün geçt 6.77 olmuş. Evet artış var ama çok az geldi bana kimyasal mı olacak acaba
Betayı bu kadar erken nasıl yakaladınız artış iyi bu arada
Antibiyotik kullanıyordum sonra acaba hamile olabilir miyim dedim test yaptırdım böyle çıktı
- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
Adetiniz geçmedi sanırım kimyasaldan korktuğunuza göreAntibiyotik kullanıyordum sonra acaba hamile olabilir miyim dedim test yaptırdım böyle çıktı
Adetiniz geçmedi sanırım kimyasaldan korktuğunuza göre
Ovülasyon testi yaptım, yumurtlamanın 11. Günü çatlamanın 10. Günü çıktı değer adetime 4 gün falan var sanırım
- 11 Mayıs 2024
- 653
- 271
- 18
- 19
değeriniz 2 katı artmış umarım devamı da gelir. Hayırlı olsunKızlar ilk değerim 3.15 ti 1.5 gün geçt 6.77 olmuş. Evet artış var ama çok az geldi bana kimyasal mı olacak acaba
- 27 Şubat 2012
- 14.156
- 23.484
- 598
Adete kadar fazla bir artış olur mu bilmiyorum ama umarım kimyasal değildir. Regl tarihiniz geçene kadar bidaha beta verip kendinizi strese sokmayın bence geçince verirsiniz garanti olurOvülasyon testi yaptım, yumurtlamanın 11. Günü çatlamanın 10. Günü çıktı değer adetime 4 gün falan var sanırım
Adete kadar fazla bir artış olur mu bilmiyorum ama umarım kimyasal değildir. Regl tarihiniz geçene kadar bidaha beta verip kendinizi strese sokmayın bence geçince verirsiniz garanti olur
Sonucu değiştirmişler . Bir daha kan vermeyi düşünmüyorum zaten
Eklentiler
- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Artış normal iki katı artmış zaten ben iki gün sonra tekrar baktırSonucu değiştirmişler . Bir daha kan vermeyi düşünmüyorum zaten
İnşallah sağolundeğeriniz 2 katı artmış umarım devamı da gelir. Hayırlı olsun
En az %60 artması gerek. Değeriniz olması gerektiği şekilde artmış, çok erken yakalamışsınız değeri. Kan testini tekrarlayın bence 2 gün sonra inşallah artış devam eder.
Teşekkür ederim biraz araştırdım herkesin değeri 3 4 kat artarak gitmiş bana az geldi ondan öyle dedim