Beta artisina bakar mısınız

Mkrrmergl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
362
60
25
Kizlar cuma günü akşam 99 olan beta bugün 418 olmuş artış iyi demi sizce lütfen fikirilerinizi paylaşın bana da moral.olsun Perşembe günü randevum var

Tamam kuzum benim Perşembe ye randevu aldım kalbim küt küt atıyor ama güzel artış olmuş benimde içime su serpildi
Korkma içini ferah tut namaz kıl Meryem suresini aç iş falan yaparken. Günde bir kere olsun dinlemeye çalış çok ferahlatıyor bende 9. Haftamdayım daha yeni gebeyim

Korkma içini ferah tut namaz kıl Meryem suresini aç iş falan yaparken. Günde bir kere olsun dinlemeye çalış çok ferahlatıyor bende 9. Haftamdayım daha yeni gebeyim
Birbirimize dua edelim nolur hep içimde korku var hep dua ediyorum Ayetel Kürsi okuyorum keseyi gördünüz mü

Birbirimize dua edelim nolur hep içimde korku var hep dua ediyorum Ayetel Kürsi okuyorum keseyi gördünüz mü
Keseyi 5. Hafta
Kalp atışını 6. Hafta duydum.
Cuma günü randevum var genel kontrol. İnşallah herşey istediğiniz gibi ilerler gerçekten keseye gördüm acaba kalp atışı var mı diye telaş ettim kalp atışını duydum bi hafta için ferahtı. İkinci hafta acaba herşey yolundamı diye korkuyorum. Çok stresli ve yorgun bir dönem Allah hepimize sabır versin

Kuzum bu haftalar betaya göre mi illk adet tarhine göre mi hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…