• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta artışım nasıl ?

isimsizabla2344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhaba kızlar pazar günü yaptığım kan testinde 27 çıkmıştı sonra dayanamadım Salı günü yaptım 57 çıktı bugün yaptım 70 çıktı ama Salı gününden bugüne 48 saat olmadan yaptım kan testi. Böyle yükselir mi ? Yoksa Allah korusun dış gebelik falan olmaz dimi çünkü adetimin normalde 2. Günü bugün çok az böyle nokta gibi lekelenmeler oldu.

Merhaba kızlar pazar günü yaptığım kan testinde 27 çıkmıştı sonra dayanamadım Salı günü yaptım 57 çıktı bugün yaptım 70 çıktı ama Salı gününden bugüne 48 saat olmadan yaptım kan testi. Böyle yükselir mi ? Yoksa Allah korusun dış gebelik falan olmaz dimi çünkü adetimin normalde 2. Günü bugün çok az böyle nokta gibi lekelenmeler oldu.
Dış gebelik olduğu beta ile anlaşılmıyor maalesef. Yine beta düzenli yükseliyor ama bebek yanlış yere tutunuyor. Ama artışınız güzel görünüyor bence. Günleri düzenli olsa ve hep aynı hastanede verseniz çok daha sağlıklı sonuç alırsınız.🥰

Dış gebelik olduğu beta ile anlaşılmıyor maalesef. Yine beta düzenli yükseliyor ama bebek yanlış yere tutunuyor. Ama artışınız güzel görünüyor bence. Günleri düzenli olsa ve hep aynı hastanede verseniz çok daha sağlıklı sonuç alırsınız.🥰
Doktorum saglıksız gebelik gibi duruyor
2 gün sonra yine test ver dedi
Moralim bozuldu. 48 saat artış olmadan çnce test yaptık dedim cevap vermedi

Değeri takipte kalın dış gebelik olabilir de olmayabilirde onu ilerleyen zamanda anlayabilirsiniz betanın düzenli artmayışı kesenin beklenenzamanda gözükmeyişinden iki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin

Değeri takipte kalın dış gebelik olabilir de olmayabilirde onu ilerleyen zamanda anlayabilirsiniz betanın düzenli artmayışı kesenin beklenenzamanda gözükmeyişinden iki gün sonra aynı yerde tekrar kan verin
Tamam teşekkürler kafamda tek soru bu akşam 20.10 gece verseydim acaba 2 katı artar mıydı ben erkenden verdiğim için yanıltıcı olmuş olabilir mi ?

Sağlıksız gebelikse zaten tutunmaz. Gereksiz stres yapmamaya çalışın. Ağrın olursa hastaneye git. Şimdi derin bi nefes alıp kötü düşünceleri kışkışla 🫢💕
Ay çok teşekkür ederim gerçekten beni çok duygulandırdın 🥹 yarın devlete de gideceğim pozitif olmaya çalışıyorum 🌸 Beni çok mutlu ettin.

2-3 saat bile fark ediyor bizzat yaşadım sağlıksız demişlerdi 24 haftalık olduk bile

Artışınız az gibi ama bilemedim belkide ben yanlış biliyorumdur umarım sağlıklı gebeliktir

Bugün devlete gittim 103 çıkmış dün bana 100 olması lazım demişti iyi mi sizce artış var yani
Ya bazen hormonlar geregı bthcg yavaş artyr benimde 44 83 144 son gıttıgımde 4+5 kese gorunmedi 1 hafta sonra gıttım kese gorundu ama kalp atışı içinde bu hafta perşembe gdecgz içini ferah tut lütfen artsa tamamdr7

Back
X