Eger düzenli artarsa 1 haftaya kalmaz keseyi görürsün 5000 6000 civarı karından gözüküyorKızlar merhaba, 9 Mart son adet tarihim, 7 Nisan'da 505 ile öğrendim bebişimi. 9 Nisan'da yeniden test verdim 848 geldi. Sizce sonuç nasıl ve ne zaman kese görürüm kalp atışını duyarım, tecrübeli annelerrr
Yaaa inşallah düzenli şekilde artar bana da biraz düşük geldi inşallah bi sıkıntı olmazEger düzenli artarsa 1 haftaya kalmaz keseyi görürsün 5000 6000 civarı karından gözüküyor
Sitres yapma bır sonrakıler düzenli artabılır benımde az yükselmıstı 2 gün sonra tekrar ver Ozman belkı cok artacaakYaaa inşallah düzenli şekilde artar bana da biraz düşük geldi inşallah bi sıkıntı olmaz
İnşallah canım yaa valla korkmuyor değilim, ilk gebelik bir de . 2 senedir deniyoruzSitres yapma bır sonrakıler düzenli artabılır benımde az yükselmıstı 2 gün sonra tekrar ver Ozman belkı cok artacaak
Dua et eger hayırlı ıse olsun saglıklı ıseİnşallah canım yaa valla korkmuyor değilim, ilk gebelik bir de . 2 senedir deniyoruz
Değeriniz yüzde 67 artmış zaten :)Hanımlar başka fikri olan yok mu acaba
Ohhh çok şükür içim rahatladı, yaaa pazartesi yeniden kan vereceğim, salı günü ilk kontrol varDeğeriniz yüzde 67 artmış zaten :)
Canım merhabalar, bugün yeniden kan verdim 1608 çıktı. Sağlıklı bir artış mı olmuş senceBeta 2000 2500 olduğunda karından görülebilir. Yani düzenli artış olursa 3 güne kadar görebilirsin
En son ne zaman vermiştinCanım merhabalar, bugün yeniden kan verdim 1608 çıktı. Sağlıklı bir artış mı olmuş sence
Canım artış biraz az ama olabilir böyle şeyler 1608 de keseyi görebilirsinizCanım merhabalar, bugün yeniden kan verdim 1608 çıktı. Sağlıklı bir artış mı olmuş sence
En son 9 nisanda verdiysen 5 gün geçmiş artış az canım malesefCanım merhabalar, bugün yeniden kan verdim 1608 çıktı. Sağlıklı bir artış mı olmuş sence
Evett yaaa az gelmiş sanki çok üzüldümmCanım artış biraz az ama olabilir böyle şeyler 1608 de keseyi görebilirsiniz
Yarın kontrole gideceğiz canım, içime korku düştüEn son 9 nisanda verdiysen 5 gün geçmiş artış az canım malesef
Doktor daha net açıklama yapar tabiki korkma herşey olacağına varır rahat olYarın kontrole gideceğiz canım, içime korku düştü
İnşallah inşallah canımDoktor daha net açıklama yapar tabiki korkma herşey olacağına varır rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?