Beta artışı

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
376
92
13
25
Kızlar merhaba, 9 Mart son adet tarihim, 7 Nisan'da 505 ile öğrendim bebişimi. 9 Nisan'da yeniden test verdim 848 geldi. Sizce sonuç nasıl ve ne zaman kese görürüm kalp atışını duyarım, tecrübeli annelerrr

Bıraz az artmış 2 katı yada en az yüzde 65 civarı artması daha ıyıydı ıkı gün sonra tekrar kan ver bazen Ozman daha fazla artabılıyor Ozman net bısey denılebılır

Kızlar merhaba, 9 Mart son adet tarihim, 7 Nisan'da 505 ile öğrendim bebişimi. 9 Nisan'da yeniden test verdim 848 geldi. Sizce sonuç nasıl ve ne zaman kese görürüm kalp atışını duyarım, tecrübeli annelerrr
Eger düzenli artarsa 1 haftaya kalmaz keseyi görürsün 5000 6000 civarı karından gözüküyor

Beta 2000 2500 olduğunda karından görülebilir. Yani düzenli artış olursa 3 güne kadar görebilirsin

Kızlar çok şükür keseyi gördüm, kese etrafında kanama alanı var ama onun için doktorum duphaston hap ve promester iğne yazdı. İnşallah işe yarar yavrum benimle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…