Beta Artışı

Çok çok teşekkür ederim şimdi baktım 3 hafta 5 gün çıktı hiç düşünmemiştim böyle bişey sağolun Allah sizinde işinizi kolaylaştırsın böyle yol gösterdiniz

Çok çok teşekkür ederim şimdi baktım 3 hafta 5 gün çıktı hiç düşünmemiştim böyle bişey sağolun Allah sizinde işinizi kolaylaştırsın böyle yol gösterdiniz
Amin çok teşekkürler sağolasın, bak gördün mu daha çok erken şimdi gitsen silik anlaşılmaz olacak boşuna git gel, bekle daha çok erken en az iki hafta sonra gitsen keseni gorursun başka birşey görür musun bilemem birazcık sabret hayırlısıyla vaktinde gidince görürsün inşallah, inan gitsende doktor erken diyecek gönderecek onbeş gün sonra gel diyecek bu iş böyle yürüyor

Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım bir sorun sıkıntı fark etmediğim sürece akışına bırakacağım sağlıkla gelsin inşallah,iyi geceler çok teşekkürler

Tamamdır dediğiniz gibi yapacağım bir sorun sıkıntı fark etmediğim sürece akışına bırakacağım sağlıkla gelsin inşallah,iyi geceler çok teşekkürler
sağlıcakla gelirler inşallah, bu dönemde Ağrı da olur karında falan hemen evham yapma, dayanılmaz agrin sancın kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok, hadi iyi geceler

sağlıcakla gelirler inşallah, bu dönemde Ağrı da olur karında falan hemen evham yapma, dayanılmaz agrin sancın kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok, hadi iyi geceler
Bazen sağ kasık bazen sol kasığa ani bi ağrı girip çıkıyor dediğiniz gibi tek beni yoran göğüs ağırısı ile sık idrar başkada çok şükür bugünlerimize 26 yaşımın güzel hediyesi olcak inşallah :)

İnşallah, oğlumu kucağıma aldigim vakitler, en güzel hediyeler gerçekten, hayatımın en güzel en özel dönüm noktasıdır onun doğduğu dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…