Yaaa öyle miii ben çok korktum gerçekten çok zor bebeğim oldu ve aklıma herşey geliyor ilk görünce değeri dedim ki acaba 3000 lere çıktı inmeye mi başladı. İçimi rahatlaytınız teşekkür ederimbinden sonra tam iki kat artmıyor zaten. benim 2400 çıktıktan sonra doktorum bir daha baktırma demisti. siz de artık baktırmayın. kontrole giderseniz kese görünür zaten artık
İyi günler bana da bilgi verir misiniz benim 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm dün gece 100 beta ile gebe olduğumu öğrendim Perşembe randevu aldim kadın doguma o zaman kadar beklemeli miyimKızlar beta değerim 2801 çıktı iki gün önce 1654 dü
Aslında 14 le öğrendim ve hep 2 katından fazla artmıştı ama bu sefer 2 katı bile artmamışş ya korkuyorum gerçektennn
2 ginde bir acilden kan verebilirsin baktın düzenli artıyor perşembe git tabiki en azından kan tahlilerini doktor kontrolüyle yaparsınİyi günler bana da bilgi verir misiniz benim 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm dün gece 100 beta ile gebe olduğumu öğrendim Perşembe randevu aldim kadın doguma o zaman kadar beklemeli miyim
Acilde bakarlar mi diyorsun ay ne sitersli bir dönem2 ginde bir acilden kan verebilirsin baktın düzenli artıyor perşembe git tabiki en azından kan tahlilerini doktor kontrolüyle yaparsın
Sen zaman başladın canım acaba doktoraAcilde bakarlar mi diyorsun ay ne sitersli bir dönem
100beta çok erken perşembeye keseyi anca görür acele etmişsin birazcikİyi günler bana da bilgi verir misiniz benim 7 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu ama 1 aralikta yumurtlama gördüm dün gece 100 beta ile gebe olduğumu öğrendim Perşembe randevu aldim kadın doguma o zaman kadar beklemeli miyim
Keşke bu kadar erken öğrenmeseydim ebe de öyle dedi Perşembe günü belki keseni görür dedi100beta çok erken perşembeye keseyi anca görür acele etmişsin birazcik
Git on onbeş gün sonra geri gel der, hayırlısı artık bosverrr istedigin zaman gidersin erken geç, sabredemiyor insan, hayırlı olsun inşallahKeşke bu kadar erken öğrenmeseydim ebe de öyle dedi Perşembe günü belki keseni görür dedi
Amin inşallah canım ilk olduğu için o kadar heyecanlıyim ki anlatamamGit on onbeş gün sonra geri gel der, hayırlısı artık bosverrr istedigin zaman gidersin erken geç, sabredemiyor insan, hayırlı olsun inşallah
Sağlıcakla gelsin inşallahAmin inşallah canım ilk olduğu için o kadar heyecanlıyim ki anlatamam
Ben çoğunlukla acilde verdim canımAcilde bakarlar mi diyorsun ay ne sitersli bir dönem
Ben 114 görünce doktora gittim rahim duvarına felan bakıp rutin kan değerlimi aldı birde beta baktı gene 422 çıktı bida beta bakmak için gün verdi 3 gün sınra verdim 1654 çıktı işte keseye baktı ama karından gözükmedi pazartesi gel bakalım olmadı vajinal bakarız demişti çünkü değerin o zamana artar demişti ama ben dayanamayıp kendim gene aiclde berdimmSen zaman başladın canım acaba doktora
Bugün verdim oda 2801 çıktııBen 114 görünce doktora gittim rahim duvarına felan bakıp rutin kan değerlimi aldı birde beta baktı gene 422 çıktı bida beta bakmak için gün verdi 3 gün sınra verdim 1654 çıktı işte keseye baktı ama karından gözükmedi pazartesi gel bakalım olmadı vajinal bakarız demişti çünkü değerin o zamana artar demişti ama ben dayanamayıp kendim gene aiclde berdimm
Haftaya Perşembe başlayacağım canımSen zaman başladın canım acaba doktora
Merhaba ben adete 6 gün kala 10.0 ile 4 gün kala 40 ile öğrendim sizce pazartesi yani yarın kan verio gidişatı takip etmelimiyim yoksa çarşamba adet tarihim ondan sonra mı vermeliyim doktorada haftaya pazartesi gitmeyi düşündüm yoksa yarın kan verip çarşamba regl tarihim geldiğinden cuma mı gitmeliyim100beta çok erken perşembeye keseyi anca görür acele etmişsin birazcik
Kız sakin ol daha çok erken doktora gidersen git iki hafta sonra gel der yüzde bir milyon, acele etme reglin geçsin iki günde bı kan verebilirsin 3000civari keseyi görürsün başka birşey göreceğini sanmam, hesapla kaçıncı haftada olduğunu 7.haftada falan gidersen daha iyi olur o zamn bebisini de görürsün inşallah, ben tam 6+6da gördüm kalbini hafif duydum acele etmenin anlamı yok git gel yapar durursun şimdiden gidersen ve birsey göreceğini sanmam kese bile daha silik görünür çok erkenMerhaba ben adete 6 gün kala 10.0 ile 4 gün kala 40 ile öğrendim sizce pazartesi yani yarın kan verio gidişatı takip etmelimiyim yoksa çarşamba adet tarihim ondan sonra mı vermeliyim doktorada haftaya pazartesi gitmeyi düşündüm yoksa yarın kan verip çarşamba regl tarihim geldiğinden cuma mı gitmeliyim
O zaman ben yarın bidaha kan vereyim en son cumartesi verdim yarınde beta değerler normal gelirse artık regl gecikmesinden 1 hafta sonra vs gideyim çok teşekkür ederim tecrübesizim kimseyede bahsemiyorum bi sorun olur diye burayı bu şekilde keşfettim sığınağım olduKız sakin ol daha çok erken doktora gidersen git iki hafta sonra gel der yüzde bir milyon, acele etme reglin geçsin iki günde bı kan verebilirsin 3000civari keseyi görürsün başka birşey göreceğini sanmam, hesapla kaçıncı haftada olduğunu 7.haftada falan gidersen daha iyi olur o zamn bebisini de görürsün inşallah, ben tam 6+6da gördüm kalbini hafif duydum acele etmenin anlamı yok git gel yapar durursun şimdiden gidersen ve birsey göreceğini sanmam kese bile daha silik görünür çok erken
Rica ederim ne demek, biz de zamanla tecrübe edindik öğrendik herkes ilk seferinde sudan çıkmış balık gibiO zaman ben yarın bidaha kan vereyim en son cumartesi verdim yarınde beta değerler normal gelirse artık regl gecikmesinden 1 hafta sonra vs gideyim çok teşekkür ederim tecrübesizim kimseyede bahsemiyorum bi sorun olur diye burayı bu şekilde keşfettim sığınağım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?