Beta artışı..

balbocegi34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2020
5.314
2.886
40
Merhabalar kızlar; transfer olalı 18 gün oldu. en son bir hafta önce kan testi vermıştım. aile hekimim tekrar bir kanina bakalım dedi ben de tamam dedim. normalde kese muayenem ayın 2'sinde Ama değer gözüme çok yüksek geldi bir bakar mısınız kızlar, gece saat üçte düşmüş sonuç 8gun 46. 9 gün 89. 11 gün 187. Dün sabah yani 18gunde 3924cikmis çok yüksek değil mi sizce .korktum ve şu an uyuyamıyorum bile😞

Merhabalar kızlar; transfer olalı 18 gün oldu. en son bir hafta önce kan testi vermıştım. aile hekimim tekrar bir kanina bakalım dedi ben de tamam dedim. normalde kese muayenem ayın 2'sinde Ama değer gözüme çok yüksek geldi bir bakar mısınız kızlar, gece saat üçte düşmüş sonuç 8gun 46. 9 gün 89. 11 gün 187. Dün sabah yani 18gunde 3924cikmis çok yüksek değil mi sizce .korktum ve şu an uyuyamıyorum bile😞
Merhaba, 2 tane mi transfer edilmişti? Acaba ikisi de tutunmuş olabilir mi?

Kızlar tüp bebek tedavisi oldum 15 ekimde 5. Gün embriyosu transferim yapıldı. 24 ünde kan testi verdim beta hcg 29 çıktı 28 inde tekrar verdim 118 çıktı doktorum biraz düşük dedi sizde bu durumu yaşayan var mı dış gebelik mi yoksa yükselir mi

X