- 18 Eylül 2024
- 662
- 197
- 26
-
- Konu Sahibi sharkliertyu
Yok ya çok düşükten başladı ondan olabilirPazartesi git işini sağlama al ama değerlerin çok çok artmış acaba ikiz gebelik vs olabilir mi diye düşündüm bi an
Peki ilişki konusundan nağalım eşim durmuyor ilişki istiyor bende korkuyorum Birşey olur diyene kadar beklersen o kadar iyibir şikayetin olmadığı sürece 6.-7. haftalarda git bence. direkt bebişi de görme ihtimalin olur.
ya hahaha ben ilk doktor kontrolüme kadar ilişki yaşamamıştım valla. cünkü bebek eğer rahim ağzına yakın yere yerleştiyse ilişki yasaklanıyor gebelikte. veya Allah korusun düsük tehlikesi varsa. biz ilk ilişkiyi 6+2ye kadar erteledikPeki ilişki konusundan nağalım eşim durmuyor ilişki istiyor bende korkuyorum Birşey olur diye
Sizin zaten daha yeni kanamanız olmuştu galiba. En son öyle bi konunuz vardı. Geçti mi lekelenmeniz?Peki ilişki konusundan nağalım eşim durmuyor ilişki istiyor bende korkuyorum Birşey olur diye
ilişki sonrası bir defalık olmuştu sonra 2 3 kez daha ikili oldu ama birley olmadıSizin zaten daha yeni kanamanız olmuştu galiba. En son öyle bi konunuz vardı. Geçti mi lekelenmeniz?
Aslında en doğrusu o, zaten bende rahimde bir sertlik hissediyorumvajina girişindeya hahaha ben ilk doktor kontrolüme kadar ilişki yaşamamıştım valla. cünkü bebek eğer rahim ağzına yakın yere yerleştiyse ilişki yasaklanıyor gebelikte. veya Allah korusun düsük tehlikesi varsa. biz ilk ilişkiyi 6+2ye kadar erteledik
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinilişki sonrası bir defalık olmuştu sonra 2 3 kez daha ikili oldu ama birley olmadı
Amin inşallah çok teşekkür ediyorumHakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin