• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta artış oranı iki günde iki katından az olursa

Muallime06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
16
3
1
35
Merhaba SAT 6 Aralık
BAT 02 Ocak

02 ocak 299
04 ocak 527
6 ocak 963
8 ocak 1613 bhcg geldi.

Bugün son verdiğim kanda değerim yüzde 67 arttı. Tam bu sefer oldu derken hevesim kursağımda kaldı. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Beta iki günde iki katına herkeste çıkmıyor tamam. Ama benim gibi değeri artıp sağlıklı gebelik geçiren var mi

Merhaba SAT 6 Aralık
BAT 02 Ocak

02 ocak 299
04 ocak 527
6 ocak 963
8 ocak 1613 bhcg geldi.

Bugün son verdiğim kanda değerim yüzde 67 arttı. Tam bu sefer oldu derken hevesim kursağımda kaldı. Bilgi sahibi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim. Beta iki günde iki katına herkeste çıkmıyor tamam. Ama benim gibi değeri artıp sağlıklı gebelik geçiren var mi
Sıkıntı yaratma kendine Bence artışın iyi ya.. Doktora gidip baktırmak Bundaki en güzel sonuç yani Birkaç gün sonra ya da bir hafta sonra falan kesen gözükürse sıkıntı yok demektir zaten kalp atışlarını da duyuyorsun Altıncı haftada falan

Sıkıntı yaratma kendine Bence artışın iyi ya.. Doktora gidip baktırmak Bundaki en güzel sonuç yani Birkaç gün sonra ya da bir hafta sonra falan kesen gözükürse sıkıntı yok demektir zaten kalp atışlarını da duyuyorsun Altıncı haftada falan
Umarım ya iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var. Bugün sonucum çıkmadan ultrasonla baktı. 4mm gibi belli belirsiz kese var dedi.

%66 artış yetiyor zaten 2 kata gerek yok. Sağlıkla ilerlesim
İnternette de %66 artış ve üstü sağlıklı gebelik olarak nitelendiriliyor yazıyor. Doktor bugünkü değeri görünce takip edeceğiz dedi. Temkinli yaklaştı moralim bozuldu. İki ay önce de kimyasal gebelik yaşadım. Umarım bu sefer olur

Back