Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet iyiKızlar merhaba sırasıyla
8 ocak 46
10 ocak 192
15 ocak 1223 çıktı beta sizce nasıl?
valla ben o kadar dikkat etmedim tebriklerOcakta test yaptirip sormak icin subata kadar bekleyip acil demeniz![]()
Ben de ilk onu farkettim; cunku acil basliklarina sinir oluyorumvalla ben o kadar dikkat etmedim tebriklersadece sayılara baktım
Ocak ayında güzel artmış ama neredeyse 1 ay geçmiş üstünden doktora gitmediniz mi ben pek anlamadım açıkçası ultrason muayenesi oldu muKızlar merhaba sırasıyla
8 ocak 46
10 ocak 192
15 ocak 1223 çıktı beta sizce nasıl?
Ocakta test yaptirip sormak icin subata kadar bekleyip acil demeniz![]()
İnsanları ne güzel yargılıyorsunuz, bu benim 6. Gebeliğim 5 düşük, 1 ölü doğum yaptım riskli gebelik grubuyum ilginizi çekmiyorsa insanların acısını bilmeden laf kalabalığı yapmak için konuşmayın çok rica ediyorum. Ayrıca bu ay yaptım testler yeni.Ocakta test yaptirip sormak icin subata kadar bekleyip acil demeniz![]()
İyi de bize ne diger kayiplarinizdan? Acil dediginiz icin 1 aydir nerdesiniz diye sordumİnsanları ne güzel yargılıyorsunuz, bu benim 6. Gebeliğim 5 düşük, 1 ölü doğum yaptım riskli gebelik grubuyum ilginizi çekmiyorsa insanların acısını bilmeden laf kalabalığı yapmak için konuşmayın çok rica ediyorum. Ayrıca bu ay yaptım testler yeni.
Ocak değil şubat üzüntüden yanlış yazmışım! Düzenleme yaptım zatenİyi de bize ne diger kayiplarinizdan? Acil dediginiz icin 1 aydir nerdesiniz diye sordum
Geçmiş olsun. Bende düşük yaşadım heecanınızı anlayabiliyorum. Rabbim bu sefer kucagınıza almayı nasip etsin ve tüm geçmişi Unutursun. Yükselmeniz güzel. Ama bu kadar kayıplar için doktorunuzla sürekli takip halinde olun. Rabbim bağışlasınOcak değil şubat üzüntüden yanlış yazmışım! Düzenleme yaptım zaten